Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

Αναστολή λειτουργίας των Εξωτερικών Ιατρείων του Νοσοκομείου Αμαλιάδας

Συντάκτης: Virus

Δεύτερο πλήγμα για το νοσοκομείο Αμαλιάδας, αφού μετά την αναστολή λειτουργίας της Παθολογικής κλινικής, τώρα λουκέτο θα μπει και στα Εξωτερικά Τακτικά Ιατρεία του Νοσοκομείου Αμαλιάδας.


Με εντολή του Διοικητή αναστέλλεται η λειτουργία των Εξωτερικών Ιατρείων λόγω μείωσης του ιατρικού προσωπικού.Απόφαση διοίκησης για την αναστολή λειτουργίας Εξωτερικών ιατρίων Ν.Αμαλιάδας

Ως εκ τούτου, ακυρώνονται τα ραντεβού των ασθενών, οι οποίοι θα ταλαιπωρηθούν αναζητώντας νέα ραντεβού στο Νοσοκομείο του Πύργου.

Η ΠΟΕΔΗΝ αφήνει αιχμές για τους Διοικητές των Νοσοκομείων που «βγάζουν εύκολα τώρα «στη φόρα» τα προβλήματα των Νοσοκομείων».


Η ομοσπονδία κάνει λόγο για εσκεμμένη στάση των διοικητών που «μέχρι τις εκλογές τα κρύβανε».

Η ΠΟΕΔΗΝ στην ανακοίνωσή της υποστηρίζει ότι όταν εκείνη αναδείκνυε τις ελλείψεις και τα προβλήματα, δεχόταν πυρά από τους Διοικητές Νοσοκομείων – ΥΠΕ – Υπουργοί Υγείας.

Μάλιστα, η ΠΟΕΔΗΝ εξαπολύει επίθεση θεωρώντας ότι τη συγκεκριμένη περίοδο οι Διοικητές στο πλαίσιο της «ανώμαλης μετάβασης», οι προαναφερόμενοι αποκαλύπτουν «τα προβλήματα που υποτίθεται έλυσαν έως τις εκλογές».

2 σχόλια:

  1. Αν ενθυμούμαι καλά, οι συζητήσεις από παλιά είχαν καταλήξει στο ότι για κάθε νομό θα υπάρχει μία και μόνο μία νοσοκομειακή μονάδα δευτεροβάθμιας περίθαλψης. Φαίνεται ότι δεν γίνεται τίποτα. Δύο νοσοκομεία σε απόσταση 20χλμ. Το ίδιο συμβαίνει σε πολλά μέρη της χώρας με αποτέλεσμα να μη δουλεύει κανένα σωστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μετά μας φταίει ο Σόιμπλε,οι κακοί ξένοι,κτλ...
      Μνημόνιο μέχρι το 30000 μ.χ.

      Διαγραφή