Κυριακή 18 Αυγούστου 2019

Λύση της τελευταίας στιγμής για το Νοσοκομείο Σαντορίνης για να αποφευχθούν λουκέτα σε κλινικές λόγω έλλειψης αναισθησιολόγου!

HR 

Λύση την τελευταία στιγμή φαίνεται πως δίνει η ηγεσία του υπουργείου Υγείας για την έλλειψη αναισθησιολόγου στο Νοσοκομείο της Σαντορίνης, γεγονός που μπορεί να οδηγούσε και σε αναστολή λειτουργίας της μαιευτικής κλινικής αλλά και του χειρουργικού τομέα, όπως είχε προειδοποιήσει η Διοίκηση του Νοσοκομείου. Διαβάστε ΕΔΩ τι προηγήθηκε: «Απειλές για λουκέτα στο Νοσοκομείο Σαντορίνης από το δεξί χέρι του Πολάκη!»

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο νοσοκομείο μένει χωρίς γιατρούς, καθώς ελάχιστοι είναι εκείνοι που πηγαίνουν στη Σαντορίνη να εργασθούν κυρίως λόγω έλλειψης διαθέσιμων φθηνών κατοικιών. Είναι ωστόσο η πρώτη φορά που το θέμα αναδεικνύεται από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Σαντορίνης.
Με έναν αναισθησιολόγο 

Το τελευταίο περιστατικό αφορά σε έλλειψη αναισθησιολόγου, καθώς ο μοναδικός που εργάζεται στο Νοσοκομείο του νησιού, έπρεπε να λάβει την κανονική του άδεια μετά από συνεχείς εφημερίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του HealthReport.gr έπειτα από επικοινωνία του υπουργείου Υγείας μαζί του, ο αναισθησιολόγος του Γ. Ν. Θήρας θα αναβάλλει την έναρξη της αδείας του για τις 28/08/2019.

Ταυτόχρονα η εταιρεία του δημοσίου που διαχειρίζεται το νοσοκομείο Σαντορίνης (ΑΕΜΥ), σε συνεννόηση με την 2η Υγειονομική Περιφέρεια, αναμένεται να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες- διαβεβαιώνουν υψηλόβαθμα στελέχη του υπουργείου Υγείας στο HealthReport.gr– ώστε να καλυφθεί με αναισθησιολόγο το νοσοκομείο τις επόμενες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου