Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΑΔΗΣ: ΑΔΙΚΟ ΤΟ CLAWBACK ΚΑΙ ΤΟ REBATE



Εφαρμόστηκαν υπό πίεση

HEALTH DAILY

Άδικα μέτρα χαρακτήρισε το clawback και το rebate ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού Χριστόδουλος Στεφανάδης, σε συνέντευξή του στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ FM. Ειδικότερα, ανέφερε ότι τα δύο εν λόγω μέτρα εφαρμόστηκαν υπό το κράτος της πίεσης και κατά πάσα πιθανότητα θα αντιμετωπιστούν με την εφαρμογή των διαγνωστικών και θεραπευτικών πρωτοκόλλων. 

Ο κ. Στεφανάδης είπε, μεταξύ άλλων: «Όταν φθάσει ο κόμπος στο χτένι οι κυβερνώντες αναγκάζονται να πάρουν οριζόντια μέτρα που είναι άμεσης απόδοσης. Βέβαια, δεν θα σταθεί εκεί η κυβέρνηση, ούτε ο στόχος είναι να παραμείνει στα οριζόντια μέτρα. Στόχος είναι να βρεθούν οι ρίζες του κακού, ώστε να μειωθεί η δαπάνη και να βελτιωθεί το επίπεδο παροχής υγείας». Ο κ. Στεφανάδης μίλησε για την ηλεκτρονική συνταγογράφηση, μέσω της οποίας γίνεται σωστότερα και με μεγαλύτερη διαφάνεια η θεραπεία του ασθενούς. Αναφορικά με τα γενόσημα τόνισε ότι πρέπει να μπουν στη συνείδηση του έλληνα ασθενούς και του γιατρού. Το πιστοποιημένο γενόσημο θα δώσει πολλές λύσεις, και στην οικονομία και χωρίς να κάνεις εκπτώσεις από την υγεία των ασθενών. Τέλος, ο καθηγητής ανέφερε ότι η Υγεία είναι πρώτιστο αγαθό και προτεραιότητα της κυβέρνησης.

5 σχόλια:

  1. ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΩ ΓΙΑΝΝΗ ΝΑ Σ΄'ΑΛΕΙΨΩ ΛΑΔΙ, το δούλεμα πάει στεφάνι κορόιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 10000 εοπυυ-30% εφορια+αλληλεγγυη , 10% προκρατηση , 28% οριζοντιο CLAWBACK ,15% υλικα = 1500 ΔΗΛ.δουλεια 10 μηνες, 16μερες το μηνα, 3 ωρες την ημερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι λυπηρό ενεργοί συνάδερφοι να υπερασπίζονται την κυβερνητική πολιτική. Ο κ.Στεφανάδης έπεσε πολύ στα μάτια μου προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. 2μιση χρόνια τώρα ο κόμπος είναι στο χτένι, οι μήνες περνάν και εκεί παραμένει. Ας προτείνει ανοικτά (να ακούμε και εμείς) στον πρωθυπουργό λύσεις όχι να αναφέρει γνωστές γενικότητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας προτείνη λύσεις ο κ. Στεφανάδης και βλέπουμε ,μισόλογα και ευχέλαια χορτάσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γνωριζοντας προσωπικα τον εν λογω κυριο... δεν περιμενα κατι διαφορετικο ! Για περισσοτερες πληροφοριες ρωτηστε τους ασθενεις και τους συναδελφους του ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή