Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Οδυσσέας Βουδούρης, πιθανός διάδοχος του παραιτηθέντα προέδρου του ΕΟΠΥΥ

HEALTH VIEW.GR. 

Στη διάθεση του υπουργού Υγείας έθεσε την παραίτησή του ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ κ. Δημήτρης Κοντός, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε το βράδυ της Πέμπτης με τον κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή. 

Νωρίτερα, τις παραιτήσεις τους υπέβαλαν στον υπουργό Υγείας οι γενικοί γραμματείς Υγείας κ. Βασίλης Κοντοζαμάνης και Δημόσιας Υγείας κα Χριστίνα Παπανικολάου. 

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθούν επίσημα τα πρόσωπα που θα καταλάβουν τις συγκεκριμένες θέσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες το τιμόνι του ΕΟΠΥΥ θα αναλάβει ο κ. Οδυσσέας Βουδούρης. Ο κος Βουδούρης είναι γιατρός, ιδρυτικό μέλος των γιατρών του Κόσμου και πρόεδρος του ελληνικού τμήματος των γιατρών χωρίς σύνορα. Είχε εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής το 2009 με το ΠΑΣΟΚ με το οποίο διαφώνησε και διαγράφηκε. Το 2012 εξελέγη βουλευτής με το ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Αριστεράς όπου πάλι διαφώνησε, για θέματα μάλιστα που είχαν να κάνουν με την πολιτική της συγκυβέρνησης, επίσης διαγράφηκε, οπότε και ανεξαρτητοποιήθηκε.

1 σχόλιο:

  1. AΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΟΙΡΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ .ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΟΛΟΙ.ΙΔΙΩΤΗΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή