Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Παναγ. Κουρουμπλής: Αναβάθμιση του ΕΣΥ, στήριξη των ΑμΕΑ & σεβασμός στο τελευταίο ευρώ του πολίτηΓια την προσπάθεια αναβάθμισης του συστήματος υγείας, την στήριξη των ευπαθών ομάδων και των ΑμΕΑ καθώς και την απονομή κοινωνικής δικαιοσύνης ώστε όλοι οι πολίτες αυτής της χώρας να δικαιούνται περίθαλψης, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» ο νέος Υπουργός Υγείας, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Ειδικότερα, μιλώντας στην εκπομπή της δημοσιογράφου κυρίας Αλεξάνδρας Κουτσοπούλου, ο υπουργός, τόνισε ότι είναι σαφές, πως η νέα ηγεσία του Υπουργείου και ο ίδιος προσωπικά θα επιδείξουν ιδιαίτερη ευαισθησία για τον τομέα των ΑΜΕΑ και τα όποια προβλήματα θα αντιμετωπιστούν με ιδιαίτερη αποφασιστικότητα.

«Η υγεία και η κοινωνική ασφάλιση αποτελούν κρίσιμους πυλώνες ασφάλειας ή ανασφάλειας, βεβαιότητας ή αβεβαιότητας, ισότητας ή ανισότητας στους πολίτες, ενώ σύσσωμη η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου, με προσωπικό ενδιαφέρον του Πρωθυπουργού, στοχεύει στο θεσμικό επαναπροσδιορισμό ενός γηρασμένου πια συστήματος,-το οποίο βέβαια προσέφερε υπηρεσίες,- όμως αναμφισβήτητα χρειάζεται σημαντική «αιμοδότηση» στελεχιακού δυναμικού, ποιότητα και αποτελεσματική διαχείριση», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Στη συνέχεια ο νέος υπουργός διαβεβαίωσε πως η παρούσα Κυβέρνηση θα σεβαστεί και το τελευταίο ευρώ του Έλληνα πολίτη, ενώ ταυτόχρονα θα αποδείξει πως όταν υπάρχει πολιτική βούληση η οποία μάλιστα κινείται γύρω από αξίες όπως η εντιμότητα, η δικαιοσύνη και η αξιοκρατία, επιλύονται γρήγορα πολλά και πολύ σημαντικά ζητήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου