Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Νέο «χτύπημα» από τους Anonymous: Καλούν στον αγώνα κατά της κυβέρνησης όλους τους χάκερς παγκοσμίως

 Ο πόλεμος εναντίον σας δεν θα σταματήσει, διαμηνύουν 

Μαίνεται ο «πόλεμος» κατά της ελληνικής κυβέρνησης από τους Anonymous Greece, οι οποίοι καλούν σε συστράτευση με νέο μήνυμα στο Facebook «όλους τους Anonymous του κόσμου». Με αφορμή την έναρξη των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, οι χάκερς επισημαίνουν ξανά προς την κυβέρνηση ότι ο πόλεμος εναντίον τους δεν θα σταματήσει, ενώ παράλληλα στέλνουν μήνυμα συμπαράστασης στον ελληνικό λαό. 

Η νέα ανάρτηση στο προφίλ των Anonymous Greece, δημοσιεύθηκε την Παρασκευή το βράδυ και τονίζει ότι «όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε». «Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ενωμένοι είμαστε ανίκητοι. Έρχεται η κυβέρνηση και ανακοινώνει τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς χωρίς την έγκριση του λαού. Και θέλετε να πείτε ότι αυτό είναι δημοκρατία; 

 Ο κάθε Έλληνας σκοτώνεται καθημερινά στην δουλειά του για ένα κομμάτι ψωμί ώστε να μπορεί να θρέψει την οικογένειά του! Και έτσι έρχονται οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί για να πάρουν τα σπίτια τους που με τόσο κόπο και πόνο τα έχουν αποκτήσει! Εσείς είστε οι εγκληματίες! Ο λαός δεν σας φοβάται και εμείς είμαστε δίπλα τους. Ο πόλεμος εναντίον σας δεν θα σταματήσει». 

Πηγή: www.lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου