Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020

Κορονοϊός – Κοντοζαμάνης: Αν χρειασθεί θα γίνει επίταξη και γιατρών

Τι δήλωσε ο υφυπουργός Υγείας για τις ελλείψεις και πως θα καλυφθούν
 
Μετά τις ιδιωτικές κλινικές στις οποίες έγινε επίταξη το πρωί στη Θεσσαλονίκη, σειρά φαίνεται πως έχουν μετά και οι γιατροί.

Όπως προανήγγειλε ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης κατά τη διάρκεια ενημέρωσης για την πορεία του κορονοϊού στην χώρα μας, εάν χρειασθεί θα γίνει επίταξη και γιατρών για να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες.

Ήδη πάντως στα Νοσοκομεία οι ΜΕΘ ασφυκτιούν αφού ελάχιστα κρεβάτια είναι κενά ενώ το προσωπικό δίνει μάχη για να ανταπεξέλθει στις αυξημένες ανάγκες εν μέσω ελλείψεων όμως.

Οι προσλήψεις

Πάντως ο Βασίλης Κοντοζαμάνης σημείωσε ότι υπάρχει το νομοθετικό πλαίσιο για να ενεργοποιηθούν οι ιδιώτες γιατροί, ενώ ξεκαθάρισε ότι εάν το απαιτήσουν οι συνθήκες θα γίνει επίταξη και γιατρών.
Στη μάχη αυτή δεν περισσεύει κανείς επανέλαβε ο κ.Κοντοζαμάνης.

Αξιοσημείωτο είναι ωστόσο ότι η κυβέρνηση δέχεται καθημερινά πυρά από τα κόμματα της αντιπολίτευσης για τις προσλήψεις στο ΕΣΥ που δεν έγιναν όλο το προηγούμενο διάστημα. Και οι συνδικαλιστές του ΕΣΥ τονίζουν ότι ελάχιστες είναι οι προσλήψεις που έγιναν εν μέσω covid.

5 σχόλια:

  1. Αφού οι γαλάζιοι απατεώνες δεν προσέλαβαν παρά ελάχιστους τώρα θα......μας επιταξουν κιόλας! Α ρε......κορόιδα που θα σας έπαιρναν οι κομμουνιστές τα σπίτια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φυσικα μετα την επιταξη ,το claw-back θα ειναι αυξημενο ,αλλα μην ανησθχειτε ,οι ιατρικοι συλλογοι θα πετυχουν ρυθμιση με δοσεις ,οποτε ολα καλα .Θα πρεπει να σκεπτομαστε πολυ πριν ψηφισουσε στις εκλογες των σλλογων μας ,οποτε αυτες γινουν .Θα πρεπει επιτελους να γινει αυτο το αδιανοητο και ανεφικτο μεχρι σημερα,οι αντιπροσωποι μας να υπερασπιζονται τους γιατρους και οχι ο,τιδηποτε ασχετο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή