Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020

Κορωνοϊός - Λάρισα: Συγκινεί το πανό έξω από το νοσοκομείο - «Μαμά είμαι εδώ κοντά σου, σε παρακαλώ να νικήσεις στη μάχη της ζωής σου»

Ο γιος μιας ασθενούς με κορωνοϊό από τα Τρίκαλα, που νοσηλεύεται στη Λάρισα, της στέλνει το δικό του μήνυμα αγάπης, την ώρα που εκείνος δίνει τη δική του μάχη με τον καρκίνο...
Protothema.gr

Συγκλονιστικές είναι οι ιστορίες ασθενών που νοσηλεύονται είτε σε απλές κλίνες είτε σε ΜΕΘ στα νοσοκομεία της χώρας, με τους συγγενείς και τα αγαπημένα τους πρόσωπα να μην μπορούν να βρεθούν στο πλευρό τους. 

Μία από αυτές ξεχωρίζει, ο γιος μιας ασθενούς από τα Τρίκαλα, που νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας, βρήκε έναν ξεχωριστό τρόπο για να στείλει στη μητέρα του ένα μήνυμα για κουράγιο, εκφράζοντας παράλληλα την αγάπη του.

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία, ανήρτησε πανό, παροτρύνοντας τη μητέρα του να σταθεί δυνατή και να βγει νικήτρια στη μάχη με τον κορωνοϊό. «Μαμά είμαι εδώ κοντά σου. Σε παρακαλώ να νικήσεις στη μάχη της ζωής σου. Γίνε γρήγορα καλά μανούλα μου. Σ' αγαπώ πολύ...» της έγραψε, ραγίζοντας καρδιές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου