Κυριακή 15 Απριλίου 2012

Τα άγρια πάθη του λαού

Του Στάθη -Realnews



Ο Ακης συνελήφθη για όσα ούτε είδε, ούτε οίδε,ούτε άκουσε ποτέ ο κ. Σημίτης. Ο Γιωργάκης. ΟΜπενύτο. Κι όλοι οι εντιμότατοι φίλοι του.

Διότι όλοι αυτοί έζησαν σε διαφορετικά κόμματα, σε διαφορετικές κυβερνήσεις, σε διαφορετικούςπλανήτες.

Τουλάχιστον ο Ιούδας παρέπεμψε αυτός εαυτόν στο Ειδικό Δικαστήριο και πήγε και κρεμάστηκε.

Όχι δεν είμαι υπέρ της «συλλογικής ευθύνης», είμαι υπέρ της συλλογικής πολιτικής ευθύνης.

Αν, για παράδειγμα, ο κ. Σημίτης δεν ήξερε για τις μίζες Τσουκάτου είναι βλαξ. Αν ήξερε είναισυνένοχος. Τρίτος δρόμος (προς το παράλογον) δεν υπάρχει.

Όταν ο Γιωργάκης πήγαινε πακέτο την Ελλάδα στην Τρόικα, ο κ. Βενιζέλος, δεν έτρωγε μπουγάτσες,γνώριζε.

Τώρα «ο χειρότερος υπουργός της Ευρωζώνης» ο Μπενύτο, του Τυποκτόνου Νόμου, του Νόμου περί Ευθύνης Υπουργών, μας κάνει την αθώα περιστερά – όντως! ίπταται!
Σαν μπαλόνι που ξεφουσκώνει.

Είναι πολύ πιθανόν ο κ. Βενιζέλος να φθαρεί πολύ πιο γρήγορα απ’ τον Γιωργάκη.



• Μόνον ο Μπενίτο Μουσολίνι, σε όλη την Ευρωπαϊκή Ιστορία του 20ού Αιώνα, περιέκοψεμε τη μία τους μισθούς κατά 20%, έχοντας πρώτα επιβάλει φασιστική δικτατορία.

Εκτοτε, έχουν κάνει το ίδιο μόνον οι δικτατορίες των ελεύθερων αγορών σε χώρες όπως η Ελλάδα ή του καταρρεύσαντος «υπαρκτού» σοσιαλισμού. Μετά τις εκλογές ένας άλλοςΜπενύτο, ο δικός μας ή ο κ. Σαμαράς ή και οιδύο μαζί ετοιμάζονται να κάνουν το ίδιο.

Ενίοτε, η Ιστορία επαναλαμβάνεται όχι μόνον ωςφάρσα, αλλά ως δικτατορία της φάρσας.

Το μήλο κάτω απ’ τη μηλιά. Εν προκειμένω, ο κ.Ψυχάρης τζούνιορ. Διπλωματικός σύμβουλος του κ. Σαμαρά. Για «ταλαιπωρία του κόσμου» (τι πρωτότυπο!) μίλησε αναφερόμενος στην απεργία των ναυτεργατών.
Οι οποίοι, ειρήσθω εν παρόδω, όποτε κι αν απεργήσουν, «ταλαιπωρούν τον κόσμο»! (όπως κάθε άλλος απεργός άλλωστε). Η απεργία εφευρέθηκε για την ταλαιπωρία!




- Posted using BlogPress from my iPad

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου