Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Κρυφό δίλημμα Παπαδήμου: Ευρώ ή δραχμή

Κρυφό δίλημμα Παπαδήμου: Ευρώ ή δραχμή

Να ψηφίσουν τα κόμματα του Μνημονίου ζήτησε με έμμεσο τρόπο ο πρωθυπουργός κ. Λουκάς Παπαδήμος από τους Έλληνες πολίτες στο διάγγελμα που απηύθυνε το βράδυ της Μ. Τετάρτης.
Ο κ. Παπαδήμος χαρακτήρισε ως αποδόμηση την επιλογή όσων ψηφίσουν στις κάλπες κόμματα που αντιτάσσονται στο Μνημόνιο, λέγοντας χαρακτηριστικά «ως κοινωνία θα επενδύσουμε στη δημιουργία και όχι στην αποδόμηση» και πρόσθεσε «αυτό σημαίνει να επιλέξουμε το δρόμο που διασφαλίζει το δρόμο της χώρας μας στην ΕΕ και στο ευρώ. Το δρόμο της δημοσιονομικής εξυγίανσης και των διαρθρωτικών αλλαγών που θα οδηγήσει σε μια σύγχρονη, ανταγωνιστική οικονομία, σε βιώσιμη αύξηση των εισοδημάτων και σε μείωση της ανεργίας».
Ο κ. Παπαδήμος έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου υποστηρίζοντας πως σε αυτές τις εκλογές δεν επιλέγουμε μόνο την κυβέρνηση, αλλά και την πορεία που θα πάρει η χώρα τις επόμενες δεκαετίες.
«Οι αποφάσεις μας δεν πρέπει να είναι στραμμένες στο χθες, αλλά στο αύριο, τόνισε χαρακτηριστικά.
Τέλος, ο κ. Παπαδήμος επανέλαβε τον απολογισμό που έκανε λίγες ώρες πριν στο υπουργικό συμβούλιο και έθεσε τους στόχους που θα πρέπει να βάλει η Ελλάδα την επομένη των εκλογών.

ΠΗΓΗ: NEWSBOMB.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου