Κυριακή 8 Απριλίου 2012

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΟΠΥΥ - ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ  ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ  ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ  ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ  ΥΓΕΙΑΣ

ΙΑΤΡΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ   ΚΟΡΙΝΘΟΥ


Αγαπητέ ασφαλισμένε του ΕΟΠΥΥ

Από σήμερα οι εργαστηριακοί γιατροί είμαστε αναγκασμένοι να αναστείλουμε πανελλαδικά την «πίστωση» στον ΕΟΠΥΥ και να μη δεχόμαστε τα παραπεμπτικά του, διότι έχουμε ξεπεράσει προ πολλού τα όρια αντοχής μας και κινδυνεύουμε να κλείσουμε οριστικά.
Ο Εργαστηριακός σου γιατρός, μέχρι τώρα, αφοσιωμένος στο έργο του,  σου παρέχει τις υπηρεσίες του, κάνοντας τις εξετάσεις σου, κάτω από τις οποιεσδήποτε δυσκολίες  έχουν παρουσιαστεί.
Όμως σήμερα επί ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ παραμένει απλήρωτος από τα Ασφαλιστικά Ταμεία.
Το ίδιο ισχύει και με το νέο ασφαλιστικό φορέα, τον ΕΟΠΥΥ, που λειτουργεί από 1-1-12, και παρέχει υπηρεσίες υγείας σε 9 εκατομμύρια ασφαλισμένους, αφήνοντας όμως και πάλι τον γιατρό απλήρωτο εξαναγκάζοντας τον, να ξοδεύει από την τσέπη του πολλά χρήματα, για να εκτελέσει τις δικές σου εξετάσεις, με αποτέλεσμα να τον φέρνει σε οικονομικό αδιέξοδο.
Δεν μπορούμε να δεχτούμε άλλες ψεύτικες υποσχέσεις, κοροϊδία και εμπαιγμό.
Για όλα τα παραπάνω αξιότιμε και αγαπητέ συμπολίτη, ζητάμε την κατανόηση και την στήριξή σου στον δίκαιο αγώνα μας και ζητάμε να παλέψουμε μαζί, για ένα σύστημα υγείας στην υπηρεσία του πολίτη, για υψηλής ποιότητας πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας χωρίς σπατάλες.

Δυστυχώς μας εξαναγκάζουν από την ΔΕΥΤΕΡΑ 9-4-12 να πάψουμε να δεχόμαστε τα παραπεμπτικά του ΕΟΠΥΥ και των άλλων Ταμείων, ρίχνοντας αριστοτεχνικά σε ΣΕΝΑ το βάρος της περίθαλψής σου, που όμως τους έχει ήδη πληρώσει.

Το  σύνολο  των  εργαστηριακών γιατρών του  Νομού  Κορινθίας
ΚΟΡΙΝΘΟΣ  9/4/2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου