Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Η πρώτη σύμβαση για την ηλεκτρονική συνταγογράφηση

Σύμβαση για την υλοποίηση έργου της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης, ύψους σχεδόν 12 εκατομμυρίων ευρώ, υπέγραψε η ΗΔΙΚΑ με τον ΟΤΕ και τη ΒΥΤΕ.

Ο λόγος για το έργο «Ανάπτυξη συστήματος ηλεκτρονικής συνταγογράφησης και παροχή σχετικών υποστηρικτικών υπηρεσιών». Η σύμβαση που υπεγράφη αφορά σ’ ένα ολοκληρωμένο σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης για την έκδοση, τον έλεγχο και την εκκαθάριση συνταγών φαρμάκων και παραπεμπτικών ιατρικών πράξεων καθώς και των ιατρικών επισκέψεων. Με συνολικό κόστος € 11, 955 εκατ. ευρώ (χωρίς ΦΠΑ) και επιπλέον προβλέπει την προμήθεια και εγκατάσταση του απαραίτητου υλικού (hardware) και του βασικού λογισμικού για την εγκατάσταση και λειτουργία του, καθώς και την προμήθεια του αναγκαίου υλικού και λογισμικού για την πιστοποίηση των διαχειριστών και χρηστών του συστήματος Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης .

Πηγή: ΙCT Plus

2 σχόλια:

  1. Βασικού λογισμικού;;;;;; δηλαδή πόσο θα στοιχίσει;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δηλαδη μεχρι τωρα πως γινινταν η ηλεκτρονικη συνταγογραφηση η μηπως ηταν μονο μια μηχανοργανωση της υπαρχουσας γραφειοκρατιας? δηλαδη μήπως μας κοροιδεύουν? εαν δεν με ξεγελα η μνήμη μου διάφορα ταμεία όπως ο ΟΙΚΟΣ ΝΑΥΤΟΥ και το ΤΣΕΜΕΔΕ εφάρμοσαν μηχανοργάνωση λίγους μήνες μόνο πρίν υπαχθούν στόν ΕΟΠΥΥ ουσιαστικά τήν πλήρωσαν μόνο για να την πληρωθούν οι προμηθευτές αυτά ποιός θα τά ψάξη ?

      Διαγραφή