Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

ΠΕΙΚ (ΙΔ ΚΛΙΝΙΚΕΣ) : CLAW BACK Α΄εξαμηνου 2014


Μεχρι τελος Αυγουστου θα στειλει ο ΕΟΠΥΥ τα σημειωματα Claw back για το Α΄εξαμηνο 2014, συμψηφιζοντας (αρνουμενος να πληρωσει) με τους μηνες Απριλιο, Μαιο, Ιουνιο.


9 σχόλια:

  1. Που είναι βρε παιδια η ΠΑΣΙΔΙΚ με τα μεγαλα λογια; Γιατί δεν καταγγέλλουν τις συμβάσεις τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν πιστεύω να περιμένετε να ανακοινώσει το υπουργείο plafon ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η ΠΕΙΚ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΚΛΙΝΙΚΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ, ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΤΟ CLAWBACK KAI REBATE ΤΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΙΛΑΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι άνθρωποι έχουν ξεπεράσει τους απατεώνες του κοινού ποινικού δικαίου.Δεν πληρώνουν Απρ Μαιο & Ιούνιο για να συμπεριλάβουν στις "πληρωμές" τους τον Αύγουστο που είναι νεκρός μήνας για όλους. Πολύ καλά να μας κάνουν. Χωρίς καμμία αντίδραση σε λίγο καιρό θα τους χαρίσουμε και τα ιατρεία μας για να μην ξοδεύονται αυτοί και να μην πεθάνουμε απο αγανάκτηση και στεναχώρια εμείς. Προφανώς η νέα "ιδέα" είναι του καινούριου φωστήρα Βορίδη. Αξιος ο μισθός του. Ο πρώην ακατανόμαστος μας έκλεψε αυτός μας βιάζει κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ 2013 ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΣΑΝΕ 8 ΜΗΝΕΣ. ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΜΕ 6 ΜΗΝΕΣ. ΤΟ 2015 ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ 4 ΜΗΝΕΣ. ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. θα πληρωθεί ενας μηνας τον Οκτώβριο ενας τον Δεκέμβριο και τέλος .Τα υπόλοιπα στο πλεόνασμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΤΕΣ.ΕΓΩ ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΠΙΣ(ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ),ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΕΟΠΥΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΜΕ,ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ.ΕΣΤΩ ΟΜΩΣ ΚΑ ΑΡΓΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ.ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΜΟΝΟΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΛΑ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα έρθουν μέρες που θα είστε συμβεβλημένοι με τον κρατικό φορέα ασφάλισης, αλλά θα είναι σαν να μην είστε. (Προφητεία Γέροντος Παϊσίου).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ειμαι στο χωριο μου κ προσπαθω να ενημερωνομαι απο το medispin για το πλαφον,τα clawback k rebate... Δεν εχω κανενα λογο να γυρισω στην αθηνα και οταν γυρισω δεν ξερω καν πως να μεθοδευσω τη δουλεια μου.Εχω δυο μικρα παιδακια,ενοικιο στο ιατρειο κ υπαλληλο.Πριν κλεισω για διακοπες ημουνα εξοργισμενη,ηθελα να βαλω βομβα στο υπουργειο κ στο σπιτι του πατουλη κ οποιου αλλου καραγκιοζη ταχα μας εκπροσωπει.. τωρα που δεν εχω την προοπτικη της θαλασσας κ της αποστασης απο το μπαχαλο,στο δια ταυτα πια ,αρχιζω να χανω τον υπνο μου...κ δεν ευθυνεται το βρεφος στην κουνια.Σημειωτεον οτι εκτελω τα παντα ,βλεπω πλακακια,κανω gram,εξηγω αποτελεσματα κ κανω ο,τι πρεπει να κανει ενας υπευθυνος εργαστηριακος γιατρος.τα εχω παιξει κ ειναι ελαχιστες οι φορες στη ζωη μου που το εχω πει αυτο.Η βομβες μακαρι να ερχοντουσαν γιατι η καταθλιψη δεν μου παει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή