Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Ευχαριστήρια επιστολή ΕΝΟ.ΣΥ.-Α.Δ.Ι.Κ. για τον ΠΙΣ


ΕΝΟ.ΣΥ. - Α.Δ.Ι.Κ.

ΕΝΟτητα ΣΥνεργασία  -
Αδέσμευτη Δημοκρατική Ιατρική Κίνηση


  - Νέα Προοπτική 
στο ΠΙΣ -

 
 
Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,

Πρόεδροι και Εκπρόσωποι των Ιατρικών Συλλόγων στο ΠΙΣ,

Η συμπαράταξη ΕΝΟ.ΣΥ. – Α.Δ.Ι.Κ. που γεννήθηκε ως νέα προοπτική στις εκλογές του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου στις 8 Μαρτίου 2015 κατέγραψε σημαντική αποδοχή από τους εκπροσώπους. Κατετάγη στη δεύτερη θέση από πλευράς εδρών χωρίς συντεχνιακές πρακτικές και κομματικές στηρίξεις, ως μοναδική αδέσμευτη κίνηση.

Η ΕΝΟ.ΣΥ. – Α.Δ.Ι.Κ. ευχαριστεί για την ανταπόκριση όσων άκουσαν και συζήτησαν τις θέσεις μας και για την εμπιστοσύνη όσων με την ψήφο τους εμπέδωσαν την παρουσία μίας άλλης προοπτικής στην διαχείριση των κοινών μας.

Οι απόψεις και οι ιδέες μας θα εκφράζονται σταθερά, ουσιωδώς και αταλάντευτα από τα τρία μέλη που εξελέγησαν στο νέο Διοικητικό συμβούλιο. Τελικός μας στόχος είναι η πρότασή μας για συνολική ανανέωση να ωριμάσει πλειοψηφικά στη Γενική Συνέλευση, προωθούμενη από την διαρκή αδέσμευτη δράση μας.

Συνεπής προς τις προεκλογικές ρήσεις μας, επιβεβαιώνουμε ότι η σωτηρία του ταμείου μας, η ενδυνάμωση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, η ελεύθερη επιλογή ιατρού / θεραπευτηρίου και κυρίως η διατήρηση της κοινωνικής μέριμνας σε περιβάλλον ελεύθερης οικονομίας στο χώρο της υγείας, αποτελούν αδιαπραγμάτευτες αρχές μας, εντός και εκτός Διοικητικού Συμβουλίου.

Αναφορικά με τη συγκρότηση του Προεδρείου, θεωρούμε ότι το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας είναι σαφές και οφείλει να είναι σεβαστό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου