Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Γ.Πατούλης κατά Π.Πολάκη: «Ντροπή να είναι πρώην συνδικαλιστής και να μη συναντά τους γιατρούς»!


Της Δήμητρας Ευθυμιάδου - Health Report.gr

Σκληρή επίθεση στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας για την άρνησή του να συναντήσει τους ιατρικούς συλλόγους και να ακούσει τα θέματά τους, έκανε ο πρόεδρος του Ιατρικού συλλόγου Αθηνών Γιώργος Πατούλης.






Ο Γιώργος Πατούλης

Ο κ.Πατούλης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash 96,0 μίλησε για κλειστές πόρτες του υπουργείου Υγείας απέναντι στους γιατρούς, αφού όπως σημείωσε «από τον Σεπτέμβριο που αναλάβανε δεν τους έχουμε δει ποτέ. Αυτό δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ στα χρονικά».

Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών ήταν μάλιστα λάβρος εναντίον τουαναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη καθώς όπως υποστήριξε, όταν ο ίδιος ήταν συνδικαλιστής σε μικρά… υποσωματεία και φορείς, ζητούσε επίμονα και επιτακτικά να συναντήσει τους τότε υπουργούς και το κατάφερνε.


Ο Παύλος Πολάκης

Αντίθετα σήμερα ο ίδιος από άλλης θέση, θέση εξουσίας, έχει κλειστές τις πόρτες σε επίσημους φορείς των γιατρών.
Να σημειωθεί πάντως πως σύμφωνα με τον κ.Πατούλη ούτε ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος έχει συναντήσει επίσημα την ηγεσία του υπουργείου Υγείας.

Πάντως ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών δεν είναι ο μόνος σύλλογος που εκφράζει την έντονη δυσφορία του για τις κλειστές πόρτες του υπουργείου Υγείας. Αρκετοί φορείς διατυπώνουν τη δυσαρέσκειά τους για τη δυσκολία πρόσβασης στους δύο υπουργούς. Ενδεικτικό είναι άλλωστε ότι η ηγεσία του υπουργείου Υγείας δε συνομιλούσε ούτε με την τρόικα με συνέπεια να ορισθεί νέο πρόσωπο για να αναλάβει τις συνομιλίες.

1 σχόλιο:

  1. ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ
    ΤΙΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ??
    ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ??
    ΑΠΟΡΙΑ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή