Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Πρόεδρος ΕΟΠΥΥ για συμβεβλημένους γιατρούς: «Όποιος θέλει μένει, αλλιώς φεύγει»!

Δευτέρα 6 Ιούνιος 2016

Γράφει: Δήμητρα Ευθυμιάδου 

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε τοποθέτηση του Προέδρου του ΕΟΠΥΥ για τους γιατρούς του Οργανισμού σε ημερίδα για την Υγεία.

Και απλήρωτοι και…γδαρμένοι φαίνεται ότι είναι για άλλη μια φορά οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ.

Ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ Σωτήρης Μπερσίμης μιλώντας το περασμένο Σάββατο στην Πάτρα σε ημερίδα που διοργάνωσε η εφημερίδα «Σύμβουλος Επιχειρήσεων», με θέμα «Υγεία & Ανάπτυξη («4ο Forum Υγείας»), φαίνεται ότι προκάλεσε τονεκνευρισμό των γιατρών και των προέδρων των Ιατρικών Συλλόγων που παρέστησαν.

Ειδικότερα απαντώντας σε ερώτημα του γραμματέα του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών Γ. Πατριαρχέα, ότι ο οργανισμός σχεδιάζει ανοικτό πακέτο υπηρεσιών με κλειστό προϋπολογισμό, χρηματοδοτώντας με τα χρήματα των ιατρών μέσω του clawback, απάντησε χαρακτηριστικά ότι «όποιος θέλει μένει, όποιος θέλει φεύγει».
Ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ και ο αντιπρόεδρος κατά τη διάρκεια της ημερίδας

Η έκφραση αυτή του προέδρου του ΕΟΠΥΥ προκάλεσε έντονη αίσθηση στο ιατρικό ακροατήριο τη στιγμή μάλιστα που ο κλάδος παρακαλάει στην κυριολεξία να πάρει τα χρήματα που του χρωστά ο Οργανισμός.

Εντύπωση προκαλεί πάντως στον ιατρικό κόσμο και το γεγονός ότι η διοίκηση του ΕΟΠΥΥ επιμένει το τελευταίο διάστημα, και μέσω διαρροών στον Τύπο, περίπαραβατικότητας των γιατρών του ΕΟΠΥΥ.

Γι αυτό και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ιατρών ΕΟΠΥΥ (ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ)σημειώνει ότι η διοίκηση του ΕΟΠΥΥ «σε κάθε περίπτωση παράβασης μετά από ενδελεχή έλεγχο, δύναται να επιβάλει πρόστιμο στους παραβάτες μέσω τηςΥΠΕΔΥΦΚΑ, να προβεί σε άρση της συνταγογράφησης, να καταγγείλει αζημίως τη σύμβαση, να ενημερώσει τους Ιατρικούς Συλλόγους για άσκηση πειθαρχικών ποινών, κλπ. Αυτό οφείλει να πράξει και όχι να επιδίδεται σε φιέστα περιπτωσιολογίας και κατασυκοφάντησης του ιατρικού κόσμου».

Μάλιστα η πρόεδρος της ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών Άννα Μαστοράκου μιλώντας στην ίδια ημερίδα στην Πάτρα, σημείωσε μεταξύ άλλων ότι η παραβατικότητα είναι σχεδόν μηδαμινή στο σύνολο των γιατρών καθώς η εξαιρούμενη δαπάνη για το μήνα Ιανουάριο του 2016 είναι 11.200 ευρώ σε σύνολο περίπου 6 εκατ ευρώ, ποσοστό που αντιπροσωπεύει το 0,15% των δεδουλευμένων επισκέψεων.

Ή Άννα Μαστοράκου

Παράλληλα η κ.Μαστοράκου υπογράμμισε απευθυνόμενη στον Πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ Σωτήρη Μπερσίμη ότι εκτός των άλλων και το ασφαλιστικό δημιουργεί άπειρεςυποχρεώσεις στους ιατρούς τη στιγμή μάλιστα που οι τσέπες τους είναι άδειες.

Ανέφερε επίσης ότι ο νέος τρόπος ελέγχου «στερεί βασικά δικαιώματα ενστάσεων στους ιατρούς καθώς παγώνει τη διαδικασία πληρωμής τους». Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι οι ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ προσφεύγει στη δικαιοσύνη. Δείτε ΕΔΩ πως κουρεύει τα λεφτά των γιατρών ο ΕΟΠΥΥ: «Στα δικαστήρια οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ για τα νέα κουρέματα! Στον αέρα οι εκκαθαρίσεις χρεών»

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά κατεγράφη και σημαντική καθυστέρηση στην έκδοση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΚΥΑ) με την οποία θα ξεκινούσε ηεκκαθάριση των χρεών ώστε να μπορέσουν να πληρωθούν οι γιατροί.

«Η καθυστέρηση στην έκδοση της ΚΥΑ ήταν απαράδεκτη ενώ υπήρχε σχεδιασμός από την αρχή του έτους, δεδομένου ότι νόμοι και διατάξεις εκδίδονται σε χρόνο ρεκόρ, όταν αφορούν μνημονιακές υποχρεώσεις» τόνισε η πρόεδρος της ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ Άννα Μαστοράκου.

Να σημειωθεί πάντως ότι το 2013, οι ιατροί πλήρωσαν με ιδιωτικούς πόρους και έλαβαν πορίσματα ελέγχου από ιδιωτικές ελεγκτικές εταιρείες, με μεσοσταθμική εξαίρεση δαπανών της τάξεως του 0,5-1%, μικρό ποσοστό στο σύνολο των εξυπηρετούμενων ασφαλισμένων.

Ταυτόχρονα ο τέως πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ Δημήτρης Κοντός τον περασμένο Σεπτέμβριο με ανακοίνωσή του για τη συνταγογράφηση φαρμάκων, είχε υπογραμμίσει ότι ο αριθμός των ιατρών στους οποίους έχει επιβληθεί ποινή μέχρι 3 μήνες για συνταγογράφηση φαρμάκων είναι πολύ μικρός σε σχέση με το σύνολο των ιατρών που συνταγογραφούν για τις ανάγκες των ασφαλισμένων του ΕΟΠΥΥ.
Άλλωστε οι παρατυπίες κυμαίνονταν από 0,5%-1% σε ένα σύνολο 5000 γιατρών.

17 σχόλια:

  1. Διαχρονικά λοιπόν αυτή είναι η στάση του ΕΟΠΥΥ απέναντι στους συνεργάτες του, τους συμβεβλημένους παρόχους υγείας. Ούτε ένα ευχαριστώ που απλήρωτοι, εξαθλιωμένοι καί γεματοι υποχρεώσεις από τις επαναλαμβανόμενες αρρυθμίες του ΕΟΠΥΥ, στην ουσία ασκούν αυτοί στην πράξη την κοινωνική πολιτική του ΕΟΠΥΥ καί του ΥΥΚΑ. Βέβαια βρίσκουν καί τα κάνουν αφού 5 χρόνια ΕΟΠΥΥ η οσφυοκαμψία πάει σύννεφο από μεριας των παρόχων. Μην τυχόν καί χαθεί η συμβασούλα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητοί συνάδελφοι -που τρέξατε να κάνετε το ντεκόρ αυτών των αθλίων τύπων- περιμένατε κάτι καλύτερο??...Περιμένατε κάποιο ευχαριστώ από τους καλο-πληρωμένους "ταξικούς αγωνιστές" καρεκλοκένταυρους του ΕΟΠΥΥ -Μπερσίμη/Γεωργακόπουλο??...Και πάλι καλά που δεν σας εξύβρισαν,όπως έκαναν όλο το προηγούμενο διάστημα αν και σας είχαν απλήρωτους επί εξαμήνου...Σας το είπα και σας το ξαναλέω: Μην περιμένετε κάτι καλό από αυτούς. ή μάλλον να περιμένετε το χειρότερο από ανθρώπους που ως ιδεολογία δεν επικροτούν την Αριστεία, την προσπάθεια και την σκληρή δουλειά ,αλλά τα πλαστά πτυχία, τις καθαρίστριες-δικαστίνες των 2500 ευρώ και τους "ογκοθεραπευτές" Καρανίκες...Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι σκληρός αγώνας με κάθε μέσο ώστε να ξεκουμπιστούν μια ώρα νωρίτερα, να λογοδοτήσουν για τα έργα τους και τις ύβρεις τους και να μην περνάει ούτε μια μέρα που να μην ακούνε από το Ιατρικό Σώμα την λυτρωτική λέξη: ΦΥΓΕΤΕ-ΦΥΓΕΤΕ-ΦΥΓΕΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΟΣΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΦΥΓΕΤΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ.Ο ΜΠΕΡΣΙΜΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ.ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΠΑΝΟ ΣΤΟΝ ΕΟΠΥΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΕΑΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΠΕΡΣΙΜΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΨΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ-ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΙ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΑΛΕΙΜΜΑΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΜ.ΕΛΕΟΣ ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ,ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗ ΜΑΖΑ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ.ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΑΣ ΚΑΙ ΔΑΡΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

      Διαγραφή
  3. ΟΙ ΜΠΕΡΣΙΜΗΣ/ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΟ..ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΝΑΙΔΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗΣ, ΤΗΣ ΚΥΝΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΤΟΥ ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΡΑΣΥΤΗΤΑΣ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΗΘΟΣ ΤΟΥΣ"...ΤΙ ΤΟ ΨΑΧΝΕΤΕ??...ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο CHAMFORT "ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΩΡΙΣ ΑΡΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ. ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΕΙΧΑΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, ΘΑ ΕΝΙΩΘΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ"....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑΣΤΙΓΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ, ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΤΑΞΙΚΟ ΕΧΘΡΟ. ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΙΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΣΩΝ ΦΟΡΟΥΝ ΓΡΑΒΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΝΤΗΛΑΚΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι αθλιότητες των τύπων αυτών, μεταξύ και των οποίων βρίσκεται και ο Κατρούγκαλος ο ταξικός αποστάτης του 12%, μεγαλώνουν μέρα την ημέρα...Ουσιαστικά οι Μπερσίμης/Γεωργακόπουλος σας καλούν να εργάζεστε απλήρωτοι και να πληρώνετε και τις εξωπραγματικές εφορίες και εισφορές για να ταίζουν τους διάφορους Καρανίκες και καθαρίστριες - δικαστίνες των 2500 το μήνα...Πραγματικά τέτοια ξεδιαντροπιά και ξετσιπωσιά δεν έχει ματαδεί ο τόπος...Απλά "να κρατήσει" ο Ιατρικός Κλάδος μερικούς μήνες, μέχρι να πάνε στον αγύριστο οι ανωτέρω λεχρίτες που έχουν τα μούτρα να μιλάνε μετά τα αίσχη που κάνουν στην Υγεία...

      Διαγραφή
  5. AYTO TO KΛΙΣΕ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΕΝΕΙ ΚΛΠ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΣΤΟΝ ΕΟΠΥΥ..ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ κ. ΜΠΕΡΣΙΜΗ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΟΥ; ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΑΜΕΙΑ; ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΝΕ "ΔΕΣΠΟΖΟΥΣΑ ΘΕΣΗ" ΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ, ΕΓΩ ΤΟ ΛΕΩ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΚΙ ΩΜΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ...ΜΙΑ Η ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ : ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ---ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. σας το ειπα.οποιος εχει επιστημονικη επαρκεια να φυγει .ηλ.συνταγογραφηση εχουμε-το κυριωτερο-το ιδιο ειναι.το προβλημα το σοβαρο θα ηταν να εχουν ηλ συνταγογραφηση μονο οι ΕΟΠΥΥιτες και το ΕΣΥ-ΠΕΔΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΛΑΙΤΕ ΣΑΝ.....το ξερατε οτι θα γινει ετσι.ερχονται και αλλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούτε ηλεκτρονική συνταγογράφηση χρειαζόμαστε. Χειρόγραφη και στην ουρά του ΠΕΔΥ για συνταγογράφηση. Τότε θα πέσει γέλιο.

      Διαγραφή
    2. Μάγκας ρε μεγάλε, συνταγογραφείς εξετάσεις κατα βούλησιν, αμειβόμενος και ο εργαστηριακός που τις εκτελεί υφίσταται όλα τα κουρέματα,ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΙ ξυπνήστε, άλλοι συνταγογραφούν κα τα δύναμην και εμείς κουρευόμαστε. Θωμόπουλος Ιωάννης/βιοπαθολόγος.

      Διαγραφή
  7. πληρωσε τα χρωστουμενα ρε προεδραρα.εμεις θα ζησουμε κ χωρις εοπυυ .εσενα θα μεινη αφεντικο ο βαγγελης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λοιπόν, επειδή παρατράβηξε το αστείο με το "όποιος θέλει μένει και όποιου δεν του αρέσει φεύγει", πρέπει να τονίσουμε τα εξής: Όταν γίνεται μια σύμβαση αυτή διέπεται από ορισμένους κανόνες που πρέπει να τηρούνται ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΕΡΙΕΣ.Οι μεν γιατροί να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σύμφωνα με την ιατρική δεοντολογία και ο ΕΟΠΥΥ να εκκαθαρίζει και να πληρώνει εντός 50 ημερών. Καθε άλλη ενέργεια που ζημιώνει έναν από τους δυο, είναι παράνομη...Και οι ύβρεις και εκβιασμοί των Μπερσίμη/Γεωργακόπουλου δεν αναιρούν την παρανομία τους...Δηλαδή εάν πούνε πως οι γιατροί υποχρεώνονται να "βγάλουν στο κλαρί τις γυναίκες τους" για να πληρωθούν, θα πρεπει να φύγουν οι γιατροί από τον ΕΟΠΥΥ ή αυτοί που καταχρώνται την εξουσία τους ???...Και στην προκειμένη περίπτωση οι ανωτέρω κύριοι με αυτές τις δηλώσεις τους ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟ ΕΝΝΟΜΟ ΑΓΑΘΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ...Αλλά αντιθέτως κάνοντας κατάχρηση της εξουσίας τους και της θέσεώς τους, θέτουν ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ΔΙΛΛΗΜΑΤΑ και ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ την ανάγκη των γιατρών αφού έχουν κάνει ΕΚΤΡΟΠΗ της φυσιολογικής ροής πληρωμών των παρόχων...Γκε-Γκε????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δειτε τη διαφορα μεταξυ ΔΣΑ και ιατρικων συλλογων .Οι δικηγοροι αντιστέκονται στη νεοσταλινικη λαιλαπα ενώ οι ιατρικοιθ συλλογοι είναι ,οπως παντα , απλα ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΜΗ ΒΑΡΑΣ. ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΣΑΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν κατάλαβαμε καλά ρε Μπερσίμη/Γεωργακόπουλε, ο "αδικών"(δηλ. εσείς) καλεί τον "αδικούμενο"(δηλ. τους γιατρούς) εάν δεν συμφωνεί με τις αδικίες και τις παρανομίες ΣΑΣ να σηκωθεί να φύγει γιατί θα τις συνεχίσετε...Δηλαδή σαν να έβγαζε ανακοίνωση ο "δράκος της Αττικής" πως σε όποιον δεν αρέσει ο βιασμός να σηκωθεί να φύγει από την Αττική, αλλιώς όποιος μένει θα βιάζεται...Οι άνθρωποι αυτοί θέλουν από τους γιατρούς να νομιμοποιήσουν τις παράνομες πράξεις τους με την αποχώρησή τους, αλλά αποδεικνύουν κάθε μέρα το πόσο ανάλγητοι και ρυπαροί είναι...ΜΠΕΡΣΙΜΗ/ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΕ ΦΥΓΕΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ---ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΑΝΙΚΑΝΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΓΗΤΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ---ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΜΠΕΡΣΙΜΗΣ/ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ---ΟΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΚΟΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ---ΦΥΓΕΤΕ---ΦΥΓΕΤΕ---ΦΥΓΕΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Συγνώμη,αλλα απο αυτούς τους τύπους,περιμένατε να σας πουν κάτι διαφορετικό;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή