Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Ρίο: Με πτυχίο-μαϊμού γιατρός έκανε ειδικότητα στο Πανεπιστημιακό



Ρίο. Γενική χειρουργός χειρουργούσε με πλαστό πτυχίο αφήνοντας εμβρόντητη την κοινωνία του Αιγίου και όχι μόνο. 

Η ίδια φέρεται να έχει εγκαταλείψει το Αίγιο, ενώ θα κληθεί να λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη. Η 40χρονη γενική χειρουργός συγκαταλεγόταν στα «καλά» ονόματα της ειδικότητάς της στην πρωτεύουσα της Αιγιάλειας. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο ΔΟΑΤΑΠ, μετά από ανώνυμη καταγγελία, διαπίστωσε ότι το πτυχίο Ιατρικής της γυναίκας, που προερχόταν από το Πανεπιστήμιο του Ερεβάν της Αρμενίας, ήταν πλαστό.
Μέσα σε λίγες μόλις ημέρες, ο Ιατρικός Σύλλογος Αιγίου διέγραψε τη 40χρονη από τα μητρώα μελών, ενώ διεκόπη η σύμβασή της με το υποκατάστημα του ΙΚΑ της πόλης. 

Η ιστορία της χειρουργού έχει προκαλέσει ποικίλες συζητήσεις, καθώς είχε περάσει με άνεση τα μαθήματα της Παθολογίας και της Χειρουργικής στο πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ, ενώ, κατά τη διάρκεια της ειδίκευσής της στο Νοσοκομείο του Ρίου είχε αφήσει άριστες εντυπώσεις σε γιατρούς και ασθενείς.

«Θυμάμαι ότι ήταν μια άριστη γιατρός, την οποία την προτιμούσαν οι ασθενείς. Όσο βρισκόταν στο Νοσοκομείο του Ρίου για την ειδικότητα, είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις σε όλους μας. Μάλιστα, δεν σας κρύβω, ότι και εγώ, όταν αντιμετώπιζα κάποιο πρόβλημα υγείας, εμπιστεύτηκα αυτήν και το αντιμετώπισε σωστά», αναφέρει ο πρώην πρόεδρος της ΕΙΝΑ, Κώστας Γιαννάκενας, ο οποίος έπεσε από τα σύννεφα όταν έμαθε την απάτη της 40χρονης.

Η 40χρονη γιατρός είχε κάνει ειδικότητα στο Ρίο, στην συνέχεια έδωσε εξετάσεις στη Λάρισα, θήτευσε στο Νοσοκομείο του Αιγίου ως επικουρικό προσωπικό και αργότερα υπέγραψε σύμβαση με το ΙΚΑ Αιγίου, ανοίγοντας παράλληλα το δικό της ιατρείο σε κεντρικό σημείο της πόλης. Η χειρουργός είχε γίνει γνωστή και για το γεγονός ότι συνεργαζόταν αφιλοκερδώς με ιδρύματα της Ιεράς Μητρόπολης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας. Μάλιστα, ο γιατρός του ιδρύματος «Αγάπης Μέλαθρον» Αθανάσιος Σταυρόπουλος επίσης δήλωσε κατηγορηματικά ότι ουδέποτε μπήκε σε υποψίες για την επαγγελματική κατάρτιση της συναδέλφου του.

2 σχόλια:

  1. Να πάει στον Φίλη και στον Κατρούγκαλο να την διορίσουν...Και κόβω το κεφάλι μου και αυτή -όπως χιλιάδες Δημόσιοι Υπάλληλοι με πλαστά πιστοποιητικά- ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ...ΟΡΙΣΤΕ ΠΟΙΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ -ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΕΠΙ ΜΙΣΟ ΕΤΟΣ....Και βάζω και στοίχημα πως από το ΙΚΑ θα πληρωνόταν το μισθό της κάθε μήνα ανελλιπώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πράγματι έτσι ακριβώς έγιναν τα πράγματα αλλά αυτό έγινε πριν από τέσσερα (4)χρόνια! Μη σερβίρετε μπαγιάτικες ειδήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή