Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

Ανταπάντηση του Κώστα Λουράντου στο σχόλιο του Δημήτρη Βαρνάβα για το "νερό για βρέφη"

Από Βασίλη Βενιζέλο - ygeia360.gr

Χωρίς να εισέρχεται στην ουσία η οποία προκάλεσε το δηκτικό για τους φαρμακοποιούς σχόλιο του γενικού γραμματέας του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ) και μέλους της Εκτελεστικής Γραμματείας της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) Δημήτρη Βαρνάβα, ο πρόεδρος του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ) Κώστας Λουράντος σηκώνει το "γάντι" και απευθύνει την Παρασκευή 19 Αυγούστου την εξής απάντηση στον Δημήτρη Βαρνάβα:

"Ο κύριος Βαρνάβας, ο οποίος εκπροσωπεί έναν πολύ αξιόλογο κλάδο, καλό θα ήταν να ασχοληθεί με τον κλάδο του και τα νοσοκομεία, μιας και του δίνεται η ευκαιρία να... 'επιτύχει' κάτι τώρα που το κόμμα του είναι στην εξουσία και να στανατήσει να δικαιολογεί την παρουσία του στα κοινά και, ιδιαίτερα, στην πολιτική σκηνή, επιτιθέμενος συνέχεια εναντίον των φαρμακοποιών. Εκτός από κόμπλεξ, από το οποίο πιθανώς διακατέχεται, προερχόμενο ίσως από ανεκπλήρωτα παιδικά του όνειρα, ο,τι δήποτε άλλο ανήκει σε άλλα προσωπικά απωθημένα...".

2 σχόλια:

  1. Εδώ ο κόσμος καίγεται και αυτοί....πάρε τον έναν και βάρα τον στον άλλον... Οι αξιόλογοι κύριοι αντί να ασχοληθούν με σοβαρά προβλήματα που μας ταλαντεύουν κοιτάνε την πάρτι τους.. Όλοι κοιτάνε την πάρτι τους, τίποτα δεν πρόκειται να διευθετηθεί..Τέλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να να ασχολούνται μόνο με το νερό για βρέφη; Ντροπή. Ένα φαρμακείο λόγω της επιστημονικότητας του πτυχιούχου φαρμακοποιού πωλεί κρέμες για σύσφιξη γλουτών και προσώπου, αντηλιακά, ειδικά πασούμια, βιταμίνες που σε κάνουν νέο και αθάνατο, καραμέλες για το λαιμό, οδόντοκρεμες, βούρτσακια και νήμα, σαμπουάν, και αλλά προϊόντα που χρειάζονται τουλάχιστο διδακτορικό για να πωληθούν. Με γιατί γίνεται αυτή η φασαρία δεν καταλαβαίνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή