Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Αλλάζει ο ΕΟΠΥΥ! Έρχονται νέα πρόσωπα στο Δ.Σ

Τετάρτη 31 Αύγουστος 2016

Γράφει: Δήμητρα Ευθυμιάδου 

Σε αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας του ΕΟΠΥΥ προχωρά η ηγεσία του υπουργείου Υγείας.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του HealthReport.gr, το υπουργείο Υγείας έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε αλλαγές στη σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου τουΕΟΠΥΥ το οποίο σήμερα περιλαμβάνει εκπροσώπους των εργοδοτικών Οργανώσεων, των γιατρών, των Ατόμων με αναπηρία κλπ χωρίς όμως να εκπροσωπούνται οι εργαζόμενοι.

Πηγές του HealthReport.gr σημειώνουν ότι μέσα στον Οκτώβριο η ηγεσία του υπουργείου Υγείας θα προωθήσει νομοθετική ρύθμιση, βάση της οποίας στο ΔΣ του ΕΟΠΥΥ θα εκπροσωπούνται πλέον και οι εργαζόμενοι του Οργανισμού που θα έχουν δικαίωμα ψήφου, ενώ θα αλλάξει και το ρόλο του αντιπροέδρου.

Ειδικότερα η θέση του αντιπροέδρου του ΕΟΠΥΥ φαίνεται ότι ενισχύεται καθώς αποκτά δικαίωμα ψήφου μέσα στο ΔΣ κάτι που σήμερα δεν ισχύει. Με τον τρόπο αυτό φαίνεται να ενισχύεται η πολυφωνία στο Δ.Σ του Οργανισμού ενώ αλλάζουν και οιισορροπίες.

Και αυτό διότι σήμερα οποιαδήποτε απόφαση και να προωθείται προς ψήφιση στο Δ.Σ του ΕΟΠΥΥ, στο τέλος ψηφίζεται αφού οι ισορροπίες στα πρόσωπα δεν αφήνουν περιθώρια για ουσιαστικές διαφωνίες και αντιρρήσεις.

Η ηγεσία του υπουργείου Υγείας λένε πηγές του HealthReport.gr επιχειρεί με τον τρόπο αυτό να ισχυροποιήσει τη θέση του αντιπρόεδρου του ΕΟΠΥΥ όπως και των άλλων μελών του ΔΣ, προκειμένου οι αποφάσεις που λαμβάνονται να φέρουν τησφραγίδα όλων των μελών του Δ.Σ και να μη «γέρνουν» προς τις απόψεις του εκάστοτε προέδρου.

8 σχόλια:

  1. ΘΑ ΠΛΑΚΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟ ΑΝΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ ΜΠΕΡΣΙΜΗ-ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ...ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΕΣ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ....ΚΑΤΑΝΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άντε και άλλοι χαραμοφάηδες να βολευτούν με τα χρήματα των γιατρών...

      Διαγραφή
  2. Μάλλον ο Πρόεδρος γέρνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ώπα ρε μεγάλε που έπεσες απο τον Άρη κ συναντάς πρώτη φορά άχρηστους!!η κατάντια δυστυχώς ειναι μόδα απο τα παλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΈΤΟΙΑ ΑΧΡΗΣΤΙΛΑ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΠΕΡΣΙΜΗ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΔΕΙ Η ΥΦΗΛΙΟΣ...ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΟ ΡΕΚΟΡ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗΣ...ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ,ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΑΚΟΥΝΕ ΜΠΕΡΣΙΜΗ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ κρρμπτςςς, κρρμπτςςς (πανάσχετος στα Αρειανά)..

      Διαγραφή
  4. Η ΜΟΝΗ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΤΩΝ ΜΠΕΡΣΙΜΗ-ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ. ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΤΑΞΗ ΣΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΙΩΞΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΧΑΜΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ...ΑΙΣΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή