Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Δελτίο τύπου ΕΟΠΥΥ: Εξέλιξη πληρωμών Οργανισμού προς τους παρόχους


 

Μαρούσι 24/08/2016 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΧΟΥΣ 

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό και τηρώντας το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης, ο ΕΟΠΥΥ προχωρά το σχέδιο εξορθολογισμού των πληρωμών του Οργανισμού προς τους παρόχους, σε συνεργασία και με την αρωγή του Υπουργείου Υγείας. Ειδικότερα, υλοποιείται πρόγραμμα πληρωμών προς Φαρμακευτικές Εταιρείες και Νοσοκομεία. 

• Ήδη, μέσω του ειδικού προγράμματος για την εξόφληση ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων προς τρίτους, των φορέων της Γενικής Κυβέρνησης, έχει εκταμιευθεί ποσό 270 εκατομμυρίων ευρώ, στις Φαρμακευτικές Εταιρείες. 

• Από τον μήνα Σεπτέμβριο θα προχωρήσουν επιπλέον πληρωμές από τον ΕΟΠΥΥ για την εξόφληση ληξιπροθέσμων προς τις φαρμακευτικές εταιρείες αλλά και σε άλλους παρόχους, μειώνοντας ισόποσα τις οφειλές του Οργανισμού. 

• Αναφορικά με τα Δημόσια Νοσοκομεία και τα νοσοκομεία Ειδικού Καθεστώτος, ο ΕΟΠΥΥ έχει προχωρήσει ή προγραμματίσει πληρωμές ύψους 166,5 εκατομμυρίων ευρώ για τον Αύγουστο 2016. Παράλληλα, συνεχίζεται η εκκαθάριση υποβολών των παρόχων υγείας του ΕΟΠΥΥ. Συγκεκριμένα, έως την 24η Αυγούστου 2016 ενταλματοποιήθηκαν προς πληρωμή υποβολές δαπανών Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου - Μαρτίου διαφόρων κατηγοριών παρόχων. Ενδεικτικά: 

• Από 95,6% (Ψυχιατρικές Κλινικές, Κλινικές κλειστής νοσηλείας) έως και 100% (Πολυϊατρεία, Μονάδες Χρόνιας Αιμοκάθαρσης – Μονάδες Τεχνητού Νεφρού) κυμαίνεται το ποσοστό του συνόλου των υποβολών που έχουν ήδη αποζημιωθεί ή έχουν εκδοθεί εντάλματα πληρωμών για τον Ιανουάριο 2016. 

• Από 85,4% (Κέντρα Αποθεραπείας Αποκατάστασης, κλειστής νοσηλείας) έως και 100% (Ιατρικές Επισκέψεις, Φυσικοθεραπευτές) κυμαίνεται το ποσοστό του συνόλου των υποβολών που έχουν ήδη αποζημιωθεί ή έχουν εκδοθεί εντάλματα πληρωμών για τον Φεβρουάριο 2016. 

• Αντίστοιχα για τον Μάρτιο 2016 εξελίσσεται η διαδικασία έκδοσης ενταλμάτων και πληρωμών για όλες τις κατηγορίες των παρόχων του ΕΟΠΥΥ. Ειδικότερα έχουν αποζημιωθεί ή εκδοθεί εντάλματα πληρωμών σε ποσοστά από 50,7% έως και 86,8% ανά κατηγορία παρόχων. 

• Για τον Απρίλιο 2016, η έναρξη των ενταλματοποιήσεων και πληρωμών αναμένεται εντός των επόμενων ημερών. 

Ο πρόεδρος του Οργανισμού Σωτ. Μπερσίμης δήλωσε σχετικά: «Με την ανάληψη της διοίκησης του ΕΟΠΥΥ, είχαμε θέσει ως κύριο στόχο τον εξορθολογισμό των πληρωμών προς τους παρόχους μας. Δουλεύουμε μεθοδικά προς αυτό το σκοπό και όπως διαφαίνεται από την εξέλιξη του προγράμματος πληρωμών με συνέπεια. Το γεγονός αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την προσφορά ποιοτικότερων υπηρεσιών υγείας προς τους συμπολίτες μας καθώς και την ενδυνάμωση της πραγματικής οικονομίας της κοινωνίας μας».

60 σχόλια:

  1. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΧΑ ! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ! ΕΣΠΑΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΡΕΚΟΡ !! ΧΑ ΧΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΨΕΜΜΑΤΑ....ΨΕΜΜΑΤΑ....ΨΕΜΜΑΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχομαι στους γιατρους να τα δωσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΟΧΟΥΣ ΕΝΝΟΕΙΣ.ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.

      Διαγραφή
  4. Τα ληξιπρόθεσμα των ταμείων προ ΕΟΠΥΥ (π.χ.ΤΑΠΌΤΕ) πότε θα τα πληρώσει ;;;;; Μήπως τα ξέχασαν ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε παιδιά, υπάρχει κάποιος γιατρός από εσάς που πληρώθηκε επισκέψεις Μαρτίου? Κανείς γνωστός μου δεν πληρώθηκε για αυτό ρωτάω !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνάδελφε, οι επισκέψεις του Μαρτίου,όχι απλά δεν έχουν εκκαθαριστεί αλλά δεν έχουν καν ψηφιοποιηθεί...Δεν υπάρχει περίπτωση να πληρωθούν στο άμεσο χρονικό διάστημα...Και δεν το λέω εγώ, αλλά η ένημέρωση προέρχεται από το τμήμα εκκαθαρίσεων του ΕΟΠΥΥ...Απλά ο Μπιρσίμης λέει για ακόμα μια φορά ψέματα...

      Διαγραφή
    2. Συνάδελφε καπό τους 7 γωνστούς μου, που ρώτησα κανένας δεν έχει πληρωθεί επισκέψεις του Μαρτίου...Μάλιστα στον τοπικό ΕΟΠΥΥ που ρώτησα σήμερα μου είπαν πως δεν τους ήρθε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ..ΚΑΝΕΝΑ ΑΡΧΕΙΟ...Πλέον έχουμε περάσει σε καταστάσεις που αγνοώ πως πρέπει να τις χειριστούμε...Προσπάθησα να επικοινωνήσω με τον ΕΟΠΥΥ στην Αθήνα στο τηλέφωνο 210-8068637 και βγήκε μια θρασυτάτη και ανάγωγη νεαρή που μόνο που δεν με έβρισε, επειδή ζήτησα τα χρήματά μου...Τι να πει κανείς... Έχουμε να κάνουμε με καθαρά παραβατικές φυσιογνωμίες ανθρώπων..

      Διαγραφή
    3. ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ, Η ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΤΑ 100%...ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΩΛΥΣΙΕΡΓΟΥΝ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ (????) ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΠΙΘΑΝΗΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ (ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΨΗΦΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΣΥΝΕΠΕΙΣ/ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ)....ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΝΩ ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΟΥ...

      Διαγραφή
    4. Νομίζω πως πρέπει να ενημερωθούν οι γιατροί πως το 80% των επισκέψεων του Μαρτίου θα αργήσουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ να πληρωθούν...Δυστυχώς ο συνδυασμός της ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ (που αποτελεί βαρύτατο Πειθαρχικό αδίκημα αλλα αυτό θα διερευνηθεί σε σύντομο διάστημα) της Διοίκησης του ΕΟΠΥΥ και της Δ/νσης εκκαθάρισης καθώς και η διοχέτευση των κονδυλίων που προορίζονταν για τους γιατρούς σε άλλες κατευθύνσεις (τις ξέρουμε όλοι δεν χρειάζεται να αναφερθώ) έχουν επιφέρει μεγάλο πλήγμα στο κύρος και στην αξιοπιστία του ΕΟΠΥΥ...Επιπλέον έχει οδηγήσει τους γιατρούς σε χρεοκοπία...Γι αυτή την κατάσταση οφείλουν να λογοδοτήσουν ΣΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΟΡΓΑΝΑ οι κ Μπρερσίμης και Γεωργακόπουλος...

      Διαγραφή
  6. Είναι φοβερό να είσαι ο μόνος χαρούμενος όταν όλοι γύρω σου δυστυχούν Στο τέλος γίνεσαι εγκληματικά επικίνδυνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πρόεδρε, Πρόεδρε !!! Παίζεις με ανθρώπινες ζωές, με επιστήμονες που τους στέλνεις φυλακή και μικρά παιδιά στο δρόμο. Χωρίς καμία ντροπή !! Τι σου έταξαν, άνθρωπε του Θεού ;; Πρόσεξε γιατί πολύ το τραβάς το σκοινί και υπάρχουν και νομικές ευθύνες. Κάποιος τρελός θα βρεθεί στο δρόμο σου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Νομίζω ότι είναι εδώ παίζει......ψυχοπάθεια ! Και άλλοι δεν πλήρωναν (αν και αυτός πάει για .....ρεκόρ!)αλλά δεν.....πανηγύριζαν κιόλας ! Τα ίδια έκανε ο .....Στάλιν την εποχή του τεχνητού λιμού λόγω κολεκτιβοποίησης στην Ουκρανία όταν πέθαιναν εκατομύρια από την πείνα ! Δημοσίευσε άρθρο με τίτλο ......Ο Ίλιγγος της ......επιτυχίας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σε λάθος εποχή, μάλλον ζει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΡΧΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΝ Ο ΙΟΥΛΙΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ....Ο ΜΠΕΡΣΙΜΗΣ ΚΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ...ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΠΛΕΟΝ Η ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΠΕΡΣΙΜΗ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΥΛΙΚΗ ΒΛΑΒΗ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συνάδελφοι, σε μερικούς μήνες η Πολιτική Κατάσταση στην χώρα αλλάζει...Το λαδάκι στο καντηλάκι των Μπερσίμη και Γεωργακόπουλου άδειασε... Έχοντας γίνει συστηματική δουλειά με συλλογή αποκόμματων εφημερίδων, με απομαγνητοφωνημένες δηλώσεις σε ραδιοφωνικούς σταθμούς, αλλά με συλλογή μαρτυριών (ακόμα και μη-γιατρών) για δηλώσεις του κ. Γεωργακόπουλου που μιλώντας ως αντιπρόεδρος του ΕΟΠΥΥ εκφράζει την συλλογική άποψη της Διοίκησης, με αποδείξεις για τις ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ καθυστερήσεις των πληρωμών του Ιατρικού Σώματος, με αποδείξεις περί επιλεκτικότητας των πληρωμών προς συγκεκριμένους κλάδους και με στοιχεία πως οι ανακοινώσεις που βγάζει ο κ. Μπερσίμης έρχονται σε ευθεία αντιπαράθεση με την πραγματική κατάσταση πληρωμών, όπως διατυπώνεται από την Υπηρεσία Εκκαθαρίσεων, αλλά και με την συμβολή ενός πολύ φίλου που είναι συνταξιούχος Πρόεδρος Εφετών, έχω ήδη ετοιμάσει ένα φάκελλο για την διερεύνηση από την Δικαιοσύνη των πιθανών ποινικών ευθύνών των Μπερσίμη και Γεωργακόπουλου, για την πιθανή τέλεση των αδικημάτων της σποράς ψευδών ειδήσεων, της παράβασης καθήκοντος, της κατάχρησης εξουσίας, της συκοφαντικής δυσφήμισης καθώς και της διερεύνησης των πιθανών συνοδών και επιπρόσθετων πειθαρχικών παραπτώματων...Εάν αληθεύουν μαρτυρίες για συγκεκριμένες δηλώσεις του κ Γεωραγακόπουλου σε Συνεδριάσεις Συλλογικών Οργάνων και σε εφημερίδες και ραδιόφωνα που υποδεικνύουν "ΔΟΛΟ" στις ανωτέρω ενέργειες της Διοίκησης του ΕΟΠΥΥ, τότε στοιχειοθετούνται άμεσα και τα προαναφερόμενα αδικήματα... Είχα προ μηνός ΑΝΑΡΤΉΣΕΙ πως καλά θα κάνουν οι Μπερσίμης και Γεωργακόπουλος να ρωτήσουν για τις ενέργειες τους κάποιον σοβαρό νομικό σύμβουλο, γιατί οι ενέργειες και παραλείψεις τους από πολιτικά καταστροφικές μεταπίπτουν ραγδαία σε καραμπινάτες ποινικές. Δεν θα το ξαναθίξω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΤΑ ΑΡΧΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.ΑΛΛΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΘΑ ΕΚΔΙΚΑΣΘΕΙ ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ.ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ.ΕΧΩ ΠΑΕΙ 10 ΦΟΡΕΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
      ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΤΟΥΣ ΠΗΓΕΣ?ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΛΟΙ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμε των 11:47 π.μ....Δεν με νοιάζει το πότε θα εκδικαστεί μια υπόθεση...Με ενδιαφέρει όμως να έχουν στον Υπηρεσιακό φάκελό τους διώξεις για αδικήματα που αποτελούν στίγμα για Δημόσιους Λειτουργούς... Με ενδιαφέρει αυτή η απαράδεκτη και ανεπαρκής Διοίκηση να μην ξαναβρει μιμητές ΠΟΥΘΕΝΑ...Δεν είναι δυνατόν να έχουμε τέτοιο και τόσο αναποτελεσματικό Δημόσιο φορέα Υγείας που οδηγεί στην εξαθλίωση τόσο τους Λειτουργούς Υγείας αλλά και συνακολούθως τους ασθενείς...Και ΕΠΙΠΛΈΟΝ σε πληροφορώ πως τα Πειθαρχικά αδικήματα που στοιχειοθετούνται για το σύνολο της Διοίκησης του ΕΟΠΥΥ αλλά και της Υπηρεσίας Ελέγχου και εκκαθάρισης είναι πολύ σοβαρά!!! Και μπορούν σε κάποια αξιολόγηση σε μερικούς μήνες να οδηγήσουν στα σπίτια τους πάρα πολλούς...Μπορεί για τον μεν ένα, να μην έχουν κάποιες συνέπειες άμεσες (λόγω του πως είναι στο παρά ένα της σύνταξης), αλλά για τον άλλον (που είναι Επίκουρος Καθηγητής και σχετικά νέος), καθώς και για τους διοικητικούς υπαλλήλους και το "αγενέστατο" επιτελείο του μπορεί να σημαίνουν πολλά, ειδικά στο κοντινό μέλλον...Δεν είμαι καθόλου εκδικητικός, έχω και εγώ και η οικογένειά μου στερηθεί και ανεχτεί πολλά από αυτήν τη Διοίκηση του ΕΟΠΥΥ, αλλά το να πληρώνομαι 2 μήνες το χρόνο και να ακούω και τα πανηγυρια ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ, πάει πάρα πολύ...εάν με ρωτάς εάν ήταν καλύτερα με την ηγεσία του Κόντου η απάντηση είναι ΝΑΙ ήταν ΠΑΡΑ-ΠΑΡΑ-ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλύτερα...ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΕΠΤΑ ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝΔΕΙΚΝΥΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟΥΣ...Αυτά δεν μπορεί και δεν πρέπει να μείνουν ατιμώρητα...

      Διαγραφή
  11. Υπομονή συνάδελφοι! Έρχονται οι ΤΟΜΥ, μάλλον από του χρόνου και θα απαλλαγείτε από τα βάσανά σας. Ή μπαίνετε οι παθολόγοι και γενικοί γιατροί σαν πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης ή φεύγετε. Οι υπόλοιπες ειδικότητες μάλλον φεύγουν. Όσοι μπούν όμως στις ΤΟΜΥ θα βάλουν και το ιδιωτικό τους γιατρείο (αποκλειστικά φυσικά για τους ασφαλισμένους), θά παίρνουν το μισθό τους (λιγότερο φυσικά από 2000 ευρώ) και θα δουλεύουν 8ωρο,βλέποντας 25-30 ασθενείς την ημέρα(όσο ήταν στο παλιό ΙΚΑ). Δηλαδή 25-30Χ20=500-600 ασθενείς το μήνα συν τις κατ΄οίκον επισκέψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως υπάρχει αυτός ο σχεδιασμός στα υπ' όψιν της Κυβέρνησης...Θα περιλαμβάνει, Παθολόγους, Γενικούς Γιατρούς και Παιδίατρους...Ο μισθός θα κυμαίνεται από 800 ευρώ έως το πολύ 1200 κλιμακωτά ανάλογα με το πόσοι ασθενείς θα σε δηλώνουν (κάτι σαν το παλαιό ΤΕΒΕ)...ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΦΕΝΟΣ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ και ουσιαστικά μετράνε καμμια 10 μήνες maximum, ΑΦΕΤΕΡΟΥ οι αντιδράσεις και των Ιατρικών Συλλόγων αλλά και των ασθενών (που έχουν ακόμα στα μάτια τους τον εφιάλτη του ΙΚΑ με τις ουρές από τις 5 τα χαράματα και τα μαύρα που πλήρωναν) θα το αποτρέψουν...

      Διαγραφή
  12. υπάρχει το νομοσχέδιο από το 2012 αν δεν κάνω λάθος για πάγια αποζημίωση γιατρών διαφόρων ειδικοτήτων ανάλογα με το πόσοι ασφαλισμένοι τους δηλώσουν. Τα νούμερα βέβαια είναι τραγικά γιατί δεν θα φτάνει το 8ωρο ούτε το 12ωρο για να πάρεις 2 χιλιάρικα μικτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Με κάθε καλή διάθεση και δίχως οργή και θυμό (όσο είναι δυνατόν βέβαια) θα θελα να πω πως εγώ προσωπικά εάν είχα 6000 ανθρώπους δηλ. ουσιαστικά έξι χιλιάδες οικογένειες, απλήρωτες για ΕΠΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΜΗΝΕΣ (όπως ο Μπερσίμης και Γεωργακόπουλος) ΘΑ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ...Θα ήταν το ΛΙΓΟΤΕΡΟ από αυτά που θα μπορούσε να "σηκώσει" η συνείδησή μου...Καλώ λοιπόν τους κ Μπερσίμη και Γεωργακόπουλο ΕΥΘΕΩΣ είτε να ΟΜΑΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ τις πληρωμές των παρόχων -όχι πληρώνοντας σποραδικά, άλλα ουσιαστικά μεγάλο πακέτο 3-4 μηνών- είτε να ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΕΟΠΥΥ...ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΠΙΡΣΙΜΗ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ...ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΙ ΙΑΤΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ...ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΡΗΞΗΣ...ΦΤΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΠΕΡΣΙΜΗ-ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όπως εξελίσσεται η κατάσταση ο ΕΟΠΥΥ θα αποτελέσει την αιτία πτώσης της Κυβέρνησης...Είναι μη-διαχειρίσιμη η κατάσταση των χρεών του, προς τους γιατρούς που οδηγεί σε ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ και ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ...Είναι ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ πως έχουμε να κάνουμε με ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ...Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΕΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΟΛΩΝ ΣΤΟΝ ΕΟΠΥΥ(ΑΠΌ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΣ ΜΠΕΡΣΙΜΗ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟ) ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ... εγώ (που δεν είμαι γιατρός του ΕΟΠΥΥ) θα πρότεινα στους Παρόχους από 1ης Σεπτεμβρίου να πληρώνονται από τους ασθενείς, γιατί από τον ΕΟΠΥΥ δεν πρόκειται να πληρωθούν ΠΟΤΕ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ(αυτή είναι η εκτίμησή μου)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μην αγχώνεστε με τις φαιδρές ΤΟΜΥ την ΠΦΥ και τις άλλες ......ονειρώξεις των Πολάκη/Ξανθού, με ......αγγούρια δεν στήνονται δομές Υγείας τον 21ο αιώνα στην Ευρώπη . Θα κάνουν καμιά δεκαριά ιατρεία με τους γνωστούς .....πίσω δουλειά και σε έφαγα των κάποτε ΙΚΑ, με .......50χρονες νοσοκόμες που θα βαριούνται να κουνηθούν και με εξοπλισμό ο γιατρός από τα......Jumbo ! Θα μπλέξουν σε ατελείωτες δικαστικές διαμάχες με όλους όσους μετακινήσουν αλλά και με τα νοσοκομεία/μονάδες που θα αποψιλώσουν, θα τους την πέσει η Αντιπολίτευση, θα τους πάει με τις πέτρες ο κόσμος που θα αδυνατεί να εξυπηρετηθεί εκτός αν ο Πολάκης περνάει περαστικός για.....αιμοληψίες ! Κοινώς η ......σχεδιάρα είναι θνησιγενής !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. στον οργανισμο δεν υπαρχει σαλιο και πρεπει να κανουν και νεες περικοπες τωρα με υποδειξη των τροικανων. καλα χριστουγεννα ο μαρτιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΩΡΑΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ Ο ΜΑΡΤΙΟΣ.ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΩΝ ΣΕ ΕΠΕΡΕΑΖΟΥΝ.

      Διαγραφή
  18. LETS DANCE BABIES...Αφού έτσι θέλουν...Ο σύντροφος Μπερσίμης αντί να βγάζει ανακοινώσεις ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ, να ψάξει να βρει επιχειρήματα για τις βαρύτατες ΠΟΙΝΙΚΕΣ και ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΕΣ ευθύνες που του αναλογούν...Γιατί πλέον ΦΩΝΑΖΕΙ από μακρυά πως, ούτε κάτι ανάγωγα και θρασύτατα κοράσια που σηκώνουν τα τηλέφωνα του 635 και είναι υπόλογα για ανάρμοστη και αναξιοπρεπή συμπεριφορά για Δημόσιο Υπάλληλο, μπορούν με την ΑΝΑΙΔΕΙΑ και την πλήρη απουσία ΕΥΠΡΕΠΕΙΑΣ και ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ που τα χαρακτηρίζει, να καλύψουν την κολοσσιαία ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ τόσο της Διοίκησης του ΕΟΠΥΥ όσο και της Διευθυνσης εκκαθάρισης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Συνάδελφοι, στον ΕΟΠΥΥ επικρατεί ΧΑΟΣ...Αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζει η δεξιά τους τι ποιεί η αριστερά τους...Πραγματικά βιώνουμε την κατάρρευση του ΕΟΠΥΥ σε πραγματικό χρόνο,,,Την ζούμε την κατάρρευση, δεν την φανταζόμαστε...Το "μπαμ" του ΕΟΠΥΥ έγινε, συνέβη και πλεόν "ο σώζων εαυτόν σωθήτω"...Η ανακοίνωση του Μπερσίμη ήταν φανερό πως ήταν "ανακοίνωση απόγνωσης" για να θολώσει τα νερά...Θα συμβούλευα τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ, από την 1η Σεπτεμβρίου να πληρώνονται για τις επισκέψεις τους, γιατί πολύ φοβάμαι πως με την συγκεκριμένη Διοίκηση και με την συγκεκριμένη Κυβέρνηση ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΠΩΝ ΤΟΥΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δεν χρειάζεται παρά να πάρει κανείς τηλέφωνο ή να πάει μια βόλτα στις τοπικές διευθύνσεις του ΕΟΠΥΥ, για να διαπιστώσει πως "γίνεται του κουτρούλη ο γάμος"...ΟΛΟΙ είναι σε απόγνωση...Κανείς δεν μπορεί να πει που βρίσκεται η κατάσταση των πληρωμών του Μαρτίου...Εάν δε, πάρετε και τηλέφωνο στην Πεύκη θα σας απαντήσει μια ΑΓΕΝΕΣΤΑΤΗ νεαρή με στυλάκι και υφάκι (αλήθεια κάποιος να της τραβήξει το αυτί δεν υπάρχει??? ή το ήθος έπαψε να αποτελεί προσόν των ΔΥ??) και θα σας πει χαζομάρες του στυλ πάρτε από εβδομάδα, πάρτε την τοπική Διευθυνση κλπ)... Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Ο ΜΑΡΤΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΜΑ ΕΑΝ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΑΠΡΙΛΙΟΣ...ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ... ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ...ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Βρε MEDISPIN τι αναδημοσιεύεις την ανακοίνωση του Μπερσίμη??? Ίδια είχε βγάλει και την 20η Ιουλίου που έλεγε ακριβώς τα ίδια δηλ. ξανάλεγε πως είναι έτοιμη η εκκαθάριση και η πληρωμή των επισκέψεων του Μαρτίου...Ψάξτο και θα το δεις...Απλά είναι μια μορφή ξεπερασμένου τύπου προπαγάνδας, που δεν πρέπει να την πάρει και κανείς στα σοβαρά... Και σαφέστατα είναι ψέματα...Εκτός εάν το κάνεις για να μας τρολλάρεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Να σας ξεκαθαρίσω κάτι..Είμαι γιατρός μεν, αλλά δεν είμαι γιατρός του ΕΟΠΥΥ δε... Εργάζομαι στο Παν/μιο Αθηνών...Είναι η αδελφή μου Παθολόγος στον ΕΟΠΥΥ και βιώνω από πρώτο χέρι το αδιέξοδο που έχουν οδηγηθεί οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ, από την σημερινή Διοίκηση των Μπιρσίμη και Γεωργακόπουλου...Άλλωστε "τα κατορθώματά τους" σχολιάζονται σε όλους τους Ιατρικούς κύκλους- και όχι μόνο...Όπως σχολιάζεται δυσμενώς και η "παθητική σας στάση" απέναντι στα παραπάνω άτομα που εγκληματούν εις βάρος σας..Δεν θέλω να γίνω μάντης κακών ειδήσεων, αλλά δεν πιστεύω πως θα πληρωθείτε σύντομα...Συμβουλευτικά θα έλεγα να μην βασίζεστε σε αυτά που σας λένε ούτε οι Πρόεδροι ούτε οι διάφοροι διοικητικοί, για πληρωμές σε προσεχές διάστημα...Είμαι σε θέση να γνωρίζω πως κάτι τέτοιο ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ...ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ..ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΠΕΡΣΙΜΗ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΟ ΞΗΛΩΜΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ -ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΣΧΗΜΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΣΑΣ- ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ...ΕΙΔΕΜΗ ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟΙ...ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΩ ΚΑΤΑ 100%...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΕΣ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΣΟΥ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ.
      ΠΟΙΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΣΥ ¨Η ΑΔΕΛΦΗ ΣΟΥ?

      Διαγραφή
    2. ΚΑΛΩΣΤΑ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ Ο ΜΑΡΤΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΉΔΗ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ.Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ 2016.ΠΕΣ ΣΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΣΟΥ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΝΕ ΜΥΓΕΣ.(ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ)

      Διαγραφή
    3. ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ (8:57 π.μ.)..ΕΓΩ ΠΑΙΡΝΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΜΠΕΡΣΙΜΗ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ...ΚΑΙ ΤΟ ΟΞΥΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑ 10000 ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΗΛΩΘΕΝΤΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ, ΤΗΝ "ΔΑΝΕΙΖΩ"-ΣΩΣΤΟ: ΒΟΗΘΑΩ- ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΝΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΕΦΟΡΙΑ...ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ..Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ Ο ΜΠΕΡΣΙΜΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΟΜΗ ΤΟΥ ΑΣΧΕΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΥ...ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ Ο ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΙ ΣΤΑΣΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ ΘΑ ΑΓΓΙΞΟΥΝ ΤΟ ΕΤΟΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕ...ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΤΟΥ ΜΠΕΡΣΙΜΗ ΠΟΥ ΟΛΟ ΘΑ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.ΘΑ ΕΒΑΖΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΠΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ...ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ..."Ο ΕΧΩΝ ΩΤΑ ΑΚΟΥΕΙΝ ΑΚΟΥΕΤΩ"...

      Διαγραφή
    4. ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΩΝ 6:14 μ.μ....ΛΕΣ ΨΕΜΜΑΤΑ...ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΣ...Ο ΜΑΡΤΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΣΤΟ 90% ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ....ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΤΡΟΛΛ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΠΩΣ Ο ΜΑΡΤΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ !!!!..ΑΝΤΕ ΧΑΣΟΥ ΓΕΛΟΙΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ...

      Διαγραφή
    5. 6:14: Το τρολλ του ΣΥΡΙΖΑ, που είναι προφαβώς στο payroll των Μπερσίμη και Γεωργακόπουλου, εμφανίστηκε για να κάνει το άσπρο-μαύρο...Ο Μάρτιος ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ...Και αυτά που λέει ο έμμισθος υπαλληλάκος του Μπερσίμη (ο 6:14) ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΗΘΗ...Τις συμβουλές να τις κρατήσει για τον εαυτό του και για το δικό του μέλλον μιας και η Κυβέρνησή του ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα χάσει το χαρτζιλίκι του...΄

      Διαγραφή
    6. ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ...ΣΤΟΝ 6:14, ΓΝΩΣΤΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΕΡΣΙΜΗ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΙ ΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ...ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ (ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ). Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ ΜΠΕΡΣΙΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ...ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ...ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΠΕΡΣΙΜΗΣ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΕΠΤΑ ΜΗΝΕΣ...ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟ NO-BORDERS CAMP Ή ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ "ΚΟΚΚΙΝΗ" ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑΜΑΛΗ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΤΡΟΛΛ ΤΗΣ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΑΣ...

      Διαγραφή
    7. 6:14 μ.μ.: Βλέπω πως λεφτά για προπαγάνδα, ψέματα και παραπληροφόρηση υπάρχουν από τον Μπιρσίμη...Λεφτά για να πληρωθεί ο Μάρτιος ΔΕΝ υπάρχουν...

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος26 Αυγούστου 2016 - 6:14 μ.μ: Ο κλασσικός ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ που νομίζει πως με Σταλινική προπαγάνδα, παραπληροφόρηση, λάσπη και εκφοβισμούς θα περιορίσει την κριτική στο καταστροφικό δίδυμο που διοικεί τον ΕΟΠΥΥ...Μπορεί να είναι πληρωμένο τρολάκι της Κουμουνδούρου, μπορεί κάποια από τις καθαρίστριες-δικαστίνες των 2600, μπορεί κάποιος από την ΕΡΤ (σαν αυτόν που είπε γκάου την Στεφανίδη), μπορεί κάποιος από την Αυγή που δεν σεβάστηκε ούτε τους Ολυμπιονίκες. μπορει,μπορεί,μπεορεί...Πάντως αυτά που δεν αλλάζουν είναι η εμφανής ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ του Μπερσίμη καθώς και το γεγονός πως οι ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΠΤΑ ΜΗΝΕΣ- γεγονός ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ στα χρονικά του ΕΟΠΥΥ και όχι μόνον...

      Διαγραφή
  23. ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ ΜΠΕΡΣΙΜΗ-ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ "ΕΡΙΞΕ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ"...
    1ον) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΟΣ ΚΑΘΩΣ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ ΤΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΑ...ΧΡΩΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΕΠΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΜΗΝΕΣ!!!!!ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ...
    2ον) ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟΣ...ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ...Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ...ΑΡΧΕΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ ΑΛΛΩΝ, ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ (26-8).
    3ον) Ο ΕΟΠΥΥ ΕΧΕΙ ΑΠΩΛΕΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥ...ΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ -ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΚΡΑΤΑ ΑΥΤΗ Η ΚΟΛΩΝΙΑ- ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΡΡΑΚΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ...ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΟΙΝΩΝΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ.
    4ον) Ο ΕΟΠΥΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΨΥΧΙΚΟ ΕΡΕΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΧΩΡΟ..ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ ΚΑΘΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ (ΜΠΕΡΣΙΜΗ-ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟ)...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΔΙΑΔΟΧΙΚΕΣ ΑΥΤΟΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΠΟΥ ΕΝΤΕΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΠΟΔΕΙΧΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΙΤΙΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ "ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΕΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ" ΠΟΥ ΑΚΡΙΤΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΜΠΕΡΣΙΜΗ...
    5ον) ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ ΕΝΑΝ ΕΟΠΥΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΡΤΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΗ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ...ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΑΡΑΣΜΟ, ΣΕ ΠΟΛΥΜΗΝΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΥΠΟΛΗΨΙΑ..
    ΠΡΟ(Σ)ΚΑΛΩ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΔΙΕΝΕΡΓΗΣΕΙ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ -ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΣΤΩ- ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ, ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΕΟΠΥΥ ΕΠΙ ΗΜΕΡΩΝ ΜΠΕΡΣΙΜΗ...ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΜΟΥ ΠΩΣ ΕΑΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΤΟΥ 90% (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ 89,99%) ΝΑ ΤΟΝ (ΞΑΝΑ)ΨΗΦΙΣΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ?ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΦΕΥΓΕΙΣ?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμε των 6:19 μ.μ... Οι ανίκανοι φεύγουν από έναν Οργανισμό...Οι άσχετοι και οι ανήθικοι πρέπει να απομακρύνονται...Αυτοί που ΔΕΝ προσφέρουν έργο και όχι οι ικανοί, οι εργατικοί και οι συνεπείς...Επομένως ο στόχος δεν είναι να φύγουν οι γιατροί από τον ΕΟΠΥΥ που τον κοσμούν με το έργο τους και την ανοχή που επιδεικνύουν, ΑΛΛΑ Ο ΜΠΕΡΣΙΜΗΣ ΚΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ...ΓΚΕ-ΓΚΕ???

      Διαγραφή
    3. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΩΝ 6 και 19, ΕΣΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΤΙΜΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΗΣΥΧΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ...ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕ ΚΑΚΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ, ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΤΟΥΡΝΟΙ..ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΜΠΕΡΣΙΜΟΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΑΙΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ...ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ???

      Διαγραφή
    4. ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΑΡΟΧΟΥΣ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ ΠΟΥ ΕΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΕΟΠΥΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ Ο ΕΟΠΥΥ ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ.

      Διαγραφή
  24. ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ ΚΑΙ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΚΑΝΚΣΤΕΡΣ.ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΚΟΡΟΙΔΑΡΕΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. οποιος ιδιωτης φυγει απ τον εοπυυ θα ξεμπλεξει. με τον εοπυυ κινδυνευει να του παρουν και το σπιτι και να κλεισει το εργαστηριο η το ιατρειο. κλεισιμο του εοπυυ τωρα και αν γινει ενας εοπυυ ανθρωπινος να ξαναμπουν οσοι θελουν να το ξαναρισκαρουν. πρεπει να ξεσηκωθουν οι συμβεβλημενοι. οσο σκιβουν το κεφαλι για τα 6 ευρω ,ο εοπυυ θα χειροτερευει και οι ασθενεις και ο εοπυυ, θα απαιτουν να δινουν και φαπα στο γιατρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΑΡΟΧΕ.ΤΑ 6 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ 3.5.Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ.ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ.

      Διαγραφή
    2. ΝΑ ΞΕΡΕΣ ΠΟΣΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΕΣΥ...ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ.

      Διαγραφή
  26. ΑΝΤΙΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΙ, ΑΝΤΙΜΠΕΡΣΙΜΗΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΕΚΤΟΣ ΕΟΠΥΥ ΠΑΡΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ.Α ΝΑΙ ΞΕΡΩ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥΣ ΚΙ ΟΧΙ ΤΗ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταρχάς ΤΡΟΛΛΑΚΙ ΤΟΥ ΜΠΕΡΣΙΜΗ, ΔΕΝ θα πληρώσουμε τον ΕΝΦΙΑ ούτε τώρα ούτε τον Νοέμβριο...Δεύτερον, ούτε φόρους θα πληρώσουμε...Και όχι εμείς αλλά και όλη η Ελληνική κοινωνία...Οπότε δεν κινδυνεύουμε εμείς που θα βρούμε άλλους τρόπους χρηματοδότησης γιατί είμαστε και ικανοί και μορφωμένοι...ΕΣΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΤΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΡΑΝΙΚΕΣ, ΣΤΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΟΛΛ ΤΟΥ ΥΠΟΓΕΙΟΥ ΤΗΣ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΕ 5-6 ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΑ...

      Διαγραφή
    2. Είναι φανερό πως βρίσκεσαι σε παραλήρημα...Πρέπει να αυξήσεις και τις δόσεις σου και τον αριθμό των φαρμάκων σου, γιατί οι ΜπερσίμοΓεωργακόπουλοι που είναι οι χορηγοί σου, μετράνε εβδομάδες...Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα βρεθούν αντιμέτωποι με "τα εγκλήματα" εις βάρος των γιατρών του ΕΟΠΥΥ που διέπραξαν καθ' όλη την διάρκεια της θητείας τους..."ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ" που συνεχίζουν απτόητοι να διαπράττουν ακόμα και σήμερα...Και το έχω ξαναγράψει και το ξαναγράφω πως λόγω της ΑΘΛΙΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ που επέδειξαν (και συνεχίζουν να επιδεικνύουν) το 2016 απέναντι στους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ, θα τους κυνηγάω μια ζωή...Μόλις πάψει δε και η "πολιτκή τους προστασία" δεν θα περνάει μέρα που να "μην την βγάζουν" σε Δικαστήρια και σε Πειθαρχικά... Θεωρώ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΟΥ να εξαλέιψω τον χώρο της Υγείας και των Πανεπιστημίων από κάποιους που παρουσιάζουν ΑΝΗΘΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ κατά την διάρκεια της θητείας τους σε υψήλές θέσεις...ΜΕΝΕ-ΘΕΚΕΛ-ΦΑΡΕΣ-ΟΥΦΑΡΣΙΝ κύριοι Μπερσίμη και Γεωργακόπουλε...

      Διαγραφή
  27. ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ TROLL(ΟΠΩΣ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ)ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ ΠΡΩΤΟΝ Ο ΜΑΡΤΙΟΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΑΣ. ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΕΠΤΑ ΜΗΝΕΣ ΜΙΛΑΤΕ.Ο ΜΑΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΙΟΥΝΙΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ(CLAW BACK)ΕΞΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΠΟΤΕ ΤΑ 3 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΓΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ.Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τρολλάκι, στα δικά μου ούτε εκκαθάριση ΔΕΝ έχει γίνει...Πήρα τηλέφωνο την Παρασκευή το μεσημέρι ΤΟ ΓΝΩΣΤΌ ΠΛΈΟΝ 210-8068635 και το σήκωσε μια αναιδέστατη-προφανώς βαστάζα των Μπερσίμηδων- και μου είπε πως δεν έχουν καν εκκαθαριστεί...Και πως ΑΥΤΟΛΕΞΙ "πρέπει να ντρέπομαι που ζητάω τον Μάρτιο", γιατί πολλοί δεν έχουν πληρωθεί ακόμα τον Φεβρουάριο....Οπότε διαδίδεις ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ...

      Διαγραφή
    2. Τα ίδια έλεγες και τον Ιούλιο...Πως μέχρι την Τετάρτη θα μπουν τα χρήματα του Μαρτίου...Και δεν ξέρω εσύ τι είδες αλλά εμείς είδαμε "νυχτερίδες και αράχνες" στους λογαριαμούς μας...Σταμάτα λοιπόν την προπαγάνδα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ και του Μπερσίμη...Εμάς ΔΕΝ μας πληρώνουν...

      Διαγραφή
  28. ΠΑΡΟΧΕ 9:05 ΕΣΥ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΦΙΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΔΟΣΕΙΣ.Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΠΛΗΡΩΣΕΙ.ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΜΟΡΦΩΣΗ ΣΟΥ ΑΣ ΜΗ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΩ.
    ΕΣΥ ΤΩΝ 9:46 ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΟΡΕΥΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΧΕΣΤΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΧΑΡΤΙ.Ο ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΕΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσε ρε συνοδοιπόρε του Καρανίκα, του Ράπερ και του αιώνιου φοιτητή ΤΕΙ γκόμενου Σβίγκου, που θα κρίνεις την μόρφωσή μας και τις ικανότητές μας...Τράβα να φωνάζεις πως "η αριστεία είναι ρετσινιά" μαζί με τον καταληψία αρχηγό σου και μην πιάνεις στο στόμα σου ανθρώπους καταξιωμένους στον Επιστημονικό χώρο και στην Κοινωνία...Τράβα να πεις τις θεωρίες σου στις καθαρίστριες των 2600 το μήνα και στους "γκαου" δημοσιογραφίσκους που βρίζουν Ολυμπιονίκες...Ζήτα από αυτούς να πληρώσουν το χαρτζιλίκι σου από τους φόρους και τον ΕΝΦΙΑ.. Και κράτα για την πάρτυ σου τις γλοιώδεις συμβουλές σου, τις βγαλμένες από τον βούρκο μιάς απύθμενης εξωπραγματικής αρλούμπας... Μην πιάνεις στο στόμα σου τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ και συνεχίσε να συναγελάζεσαι με όλα τα αντιαισθητικά, ταγαρόπουλα και ταγαροπούλες,(όντα μη εξελιξιμα ει μη μόνον επι τα χείρω), που συγκροτούν και συναποτελούν τον εσμό της λεχριτοκομπανίας σου...Όλα αυτά που γράφεις είναι το αντίδοτο του τρόμου από τον οποίον διακατέχεσαι, και το καταφύγιο της απελπισίας σου λόγω της επερχόμενης κατάρρευσης του "καθεστώτος" που πιστεψατε πως επιβάλλατε, συνδυασμένο με τη κομπλεξική και βλάχικη αυθάδεια και… γελοιότητα…!!! Και δεν θα δώσω λογαριασμό σε τσίρκουλα, παρακατιανούς και συμπλεγματικούς, για τις νομικές μου ενέργειες που πιστεύουν πως εξαντλούνται σε γραφικά εξώδικα....

      Διαγραφή
    2. ΠΑΝΙΚΟΣ!!!ΠΑΚΙΝΟΣ!!! ΣΥΡΙΖΟΤΡΟΛΛ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ!!!...ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΤΟ ΧΑΡΖΙΛΙΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΝΦΙΑ ΤΙΣ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ!!!...ΠΑΙΔΙΑ ΤΕΡΜΑ (ΚΑΙ) ΤΑ ΔΙΦΡΑΓΚΑ...ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ!!! ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ...

      Διαγραφή
    3. Χο χο,χο...Αν περιμένουν εξωδικο οι Μπερσίμηδες, τζάμπα περιμένουν...Ξέρω καλό σκάκι...Δεν θυσιάζω πιόνια...

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος27 Αυγούστου 2016 - 3:27 μ.μ.---Είναι φανερό πως τα διάφορα τρολλ των Υπογείων του ΕΟΠΥΥ και ΜΙΣΘΑΡΝΑ των Μπερσιμαίων και Γεωργακοπουλαίων- ένα ουσιαστικά μισθοφορικό διαδικτυακό τάγμα τραμπούκων- προσπαθούν να εκφοβίσουν, να διακόψουν κάθε ΔΙΚΑΙΗ διαμαρτυρία, να ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΝ κάθε προσπάθεια ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ, να ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΟΥΝ και να ΜΕΙΩΣΟΥΝ την αξία και την προσφορά των γιατρών του ΕΟΠΥΥ...Τους πληροφορούμε πως δεν θα βρούνε ούτε έναν ασθενή που να είναι δυσαρεστημένος από τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ, τόσο για την ιατρική τους κατάρτιση, όσο και από το ήθος και την ανθρώπινη αντιμετώπιση...Από την άλλη θλίβομαι που ένας τεράστιος Οργανισμός όπως ο ΕΟΠΥΥ διοικείται από άτομα σαν τον Μπερσίμη και τον ΓΕωργακόπουλο που αντί να σκύψουν το κεφάλι να εργαστούν με τους αρμόδιους φορείς για να αντιμετωπίσουν την άγνοιά τους, την ανεπάρκειά τους και τα προβλήματα που οι ίδιοι συσσώρευσαν στον ΕΟΠΥΥ, αμολάνε είτε κατευθυνόμενα δημοσιεύματα σε site (πχ iatropedia) είτε δυο τρεις παρακρατικούς που βρίζουν, απειλούν και παραπληροφορούν.....Δεν εξίζει ο ΕΟΠΥΥ μια τέτοια διοίκηση...

      Διαγραφή