Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

Συνεχίζονται οι αεροδιακομιδές από τη Σαντορίνη

Virus.com.gr

Ενάμιση μήνα μετά την έναρξη λειτουργίας του Γενικού Νοσοκομείου Σαντορίνης, οι αεροδιακομιδές ασθενών συνεχίζονται.

Τρία ακόμη περιστατικά χρειάστηκε να μεταφερθούν στην Ελευσίνα με C-27J από την Πολεμική Αεροπορία, στις 27 και 28 Αυγούστου. Πρόκειται για έναν άνδρα 87 ετών, μία γυναίκα 32 ετών και ένα 8χρονο αγοράκι. Περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν γίνει γνωστές για την κατάσταση της υγείας τους και τους λόγους που κατέστησαν απαραίτητη την αεροδιακομιδή τους.

Θα πρέπει να επισημανθεί ότι μια ώρα πτήσης με αεροσκάφος C-27J κοστολογείται 4.088,80 ευρώ με βάση τη νομοθεσία. Την ίδια ώρα, το ΓΝ Σαντορίνης εφημερεύει καθημερινά, αλλά μόνο με τα 2/3 του προσωπικού που προβλέπει το πρόσφατα καταρτισθέν οργανόγραμμα, χωρίς να έχει αποσαφηνιστεί το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης του συνόλου των προσλήψεων.

7 σχόλια:

  1. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΟΓΑΝΩΣΗ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΟΜΕΛΕΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΥΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αθλιότητες, τις προάλλες ο πολλάκης έκανε πενταπλό by-pass με τοπική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπραβο συναδελφε με εκανες και γελασα μεσα σ υτην την μιζερια..

      Διαγραφή
  3. Αθλιότητες της αντιπολίτευσης!!αυτοι που το κρατούσαν ερμητικά κλειστο απο το 2011 ήταν καλύτερα;κ το προόριζαν για τους ιδιώτες μεγαλοκαρχαρίες της υγείας!!!αφου λειτουργεί θα έχει κ αεροδιακομιδές!! τι μεμπτο κ ο Πολακης με ένα λαμδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνάδελφε P1212 F στο blog αυτό εάν δεν βρίζεις τούς Μπιρσίμη,Γεωργακόπουλο και χρησιμοποιείς την λογική δεν έχεις θέση.
      Θα σου σείρουν τα εξ αμάξης και Θα σε πούν και εγκάθετο του ΣΥΡΙΖΑ.

      Διαγραφή
    2. Εσείς οι δύο μπορείτε να τα πείτε και στην κλαδική του συριζα. Να γνωριστείτε βρε κι από κοντά. Είναι λίγο παγερό το πληκτρολόγιο. Θυμίζει Σοβιετία βέβαια και ίσως αυτό να σας θέλγει!

      Διαγραφή
  4. Να μαντέψω... Ο P1212F πρέπει να είναι ο πολάκης και ο υμνητής αυτού ο Ξανθός. Παιδάκια μου μπερδευτήκατε, μια πόρτα είστε στο υπουργείο. Αλλά ξεχάστηκα ο P1212F έχει και τα εκτός έδρας χειρουργεία. Αν αναρωτιέστε δεν ψιχαλίζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή