Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

Δεν είναι για γέλια ..... .... δεν είναι για κλάματα.... ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ!!!!!!


Δεν είναι για γέλια .....

.... δεν είναι για κλάματα....

ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ!!!!!!

Διαβάστε τι μήνυμα μου έστειλε συναδελφος και βγάλετε συμπέρασμα.

"Βλέποντας τα mail μου σήμερα ανακάλυψα ένα ξεχασμένο από τον ΕΟΠΥΥ (21 Νοε) το οποίο μου ανακοινώνει περικοπή ύψους 45,53% για σκευάσματα ειδικής διατροφής που έδωσα σε καρκινοπαθή τον μήνα Ιούλιο.

Παίρνοντας την τοπική ΠΕΔΙ Κομοτηνής να ζητήσω εξηγήσεις,όντας σίγουρος ότι η συνταγή δεν είχε πρόβλημα επειδή την είχα τριπλοτσεκάρει ,η κατά τ' άλλα ευγενική υπάλληλος μου λέει ότι έγινε περικοπή επειδή ο ασφαλισμένος .... απεβίωσε μετά από 15 μέρες και επομένως δεν τα πήρε όλα τα σκευάσματα.

Κοντεύοντας να πάθω εγκεφαλικό από το παράλογο του πράγματος ύψωσα τον τόνο της φωνής μου λέγοντας ότι το επιχείρημα της είναι για γέλια,ενώ αυτή συνέχισε λέγοντας ότι η περικοπή δεν έγινε από την τοπική ΠΕΔΙ αλλά ότι ήρθε mail από την Αθήνα.

Πως θα πρέπει να κινηθώ και γενικότερα τι θα πρέπει να κάνουμε; Να " κόβουμε " τον ασφαλισμένο άμα την βγάζει κι αυτόν τον μήνα;Μήπως να παίρνουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα τηλ. να ελέγχουμε αν οι πελάτες μας είναι εν ζωή;Τι πράγματα είναι αυτά ρε παιδιά; Sorry για το ύφος αλλά δεν το χωράει το μυαλό μου !"

Δεν χωράει το μυαλό κανενός λογικού ανθρώπου αυτή η ιστορία. Χωράει όμως στο μυαλό των αρρωστημένων εγκεφάλων του ΕΟΠΥΥ, και όλων όσων συνεχίζουν να περιδιαβαίνουν τους διαδρόμους του οργανισμού αδιαφορώντας ότι ο ρόλος τους δεν είναι οι διαμόρφωση φιλικών σχέσεων με την κρατική ηγεσία!!!!

Απίστευτα πράγματα, αληθινά όμως, σε μια εποχή που η υποκρισία και ο τακτικισμός υπηρετούν την ευημερία των αριθμών σε βάρος της αλήθειας και της ανθρωπιάς.....

Όλη αυτή η ιστορία έχει παράλληλη πορεία με την απαγόρευση του προέδρου του ΕΟΠΥΥ να εισπράτουμε την οποία προκύπτουσα διαφορα από προϊόντα που η τιμή αποζημιωσης του ΕΟΠΥΥ είναι μικρότερη από την λιανική τιμή τους!!! Το δε θράσος τους φθάνει στο σημείο να επιρρίπτουν τα βάρη στους φαρμακοποιούς που δεν .... δίνουν αυτά τα προϊόντα, πληρώνοντας τα από την τσέπη τους!!!! Αυτό απαντούν οι υπηρεσίες του οργανισμού στους πολίτες, όταν διαμαρτύρονται στον ΕΙΠΥΥ!!!

Κύριοι .... είστε απλά για φτύσιμο!!!!

2 σχόλια:

  1. Ποιός απειλούσε να κάνει τα φαρμακεία εκλογικά κέντρα του ΣΥΡΙΖΑ ;
    Πώς νομίσατε ότι βγαίνουν τα πλεονάσματα ; Κόβοντας από εδώ και μην πληρώνοντας από εκεί. Ο λαλίστατος άλλοτε υποδιοικητής τι λέει ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ Η ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΣΕ ΠΑΡΟΧΕΣ ΑΝΑ
    ΜΗΝΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή