Τετάρτη 4 Απριλίου 2018

Με πειθαρχικές διώξεις απειλούνται όσοι εργαζόμενοι ταΐζουν τα σκυλιά έξω από το νοσοκομείο του Ρίου. Δείτε το έγγραφο

Τρίτη 3 Απρίλιος 2018

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσαν στους εργαζόμενους του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ρίου, οι απειλές περί πειθαρχικών διώξεων.

Ο διοικητής του νοσοκομείου με έγγραφο που απέστειλε προς όλους τους εργαζομένους τους εφιστά την προσοχή ώστε να μην ταΐζουν τα αδέσποτα σκυλιά που συγκεντρώνονται στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου.

Μάλιστα στο ίδιο έγγραφο επισημαίνει χαρακτηριστικά ότι όποιος υπάλληλος εντοπιστεί από το αρμόδιο προσωπικό ή τις κάμερες να δίνει τροφή στα σκυλιά εντός του αύλιου χώρου θα ξεκινούν αυτόματα οι πειθαρχικές διαδικασίες.

Να υπενθυμιστεί εδώ ότι πρόσφατα ο ίδιος ο διοικητής είχε απασχολήσει την επικαιρότητα μετά την διαμάχη του με ειδικευόμενη γιατρό όταν εισέβαλλε στο εξεταστήριο ασθενών. Δείτε ΕΔΩ τι είχε συμβεί: Νοσοκομείο Ρίου: «Τα μάζεψε» ο διοικητής για το επεισόδιο με την ειδικευόμενη γιατρό!

Δυστυχώς το φαινόμενο της εγκατάλειψης των ζώων τα τελευταία χρόνια και εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, έχει πάρει αυξητικές διαστάσεις καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι οι ασυνείδητοι ιδιοκτήτες ζώων που δεν διστάζουν να τα εγκαταλείψουν.

Πάντως το πρόβλημα με τον μεγάλο αριθμό αδέσποτων που περιφέρονται άρρωστα και αφρόντιστα έξω από το νοσοκομείο έχει κινητοποιήσει τις φιλοζωικές εταιρείες ενώ για να μην εισέρχονται στους χώρους του πανεπιστημιακού νοσοκομείου ελήφθησαν μέτρα περίφραξης και φύλαξης του χώρου.

Δείτε το έγγραφο του Διοικητή!
























2 σχόλια: