Πέμπτη 5 Απριλίου 2018

Νοσοκομείο Ρίου: Ο Διοικητής "μπούκαρε" στην Εντατική με υψηλούς προσκεκλημένους.. εν ώρα εξετάσεων!

ΑΙΦΝΙΔΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Πάτρα - Δυτική Ελλάδα
http://tempo24.news/

Νέος κύκλος προστριβών στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, αυτή τη φορά παρουσία και μιας... πριγκίπισσας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ιδέα του διοικητή του νοσοκομείου Θεόδωρου Πισιμίση να παρουσιάσει στην Αικατερίνη της Σερβίας την Εντατική χωρίς να μπει στη διαδικασία να ενημερώσει τους γιατρούς, έφερε «φουρτούνα» στο ίδρυμα και έγινε αιτία νέας έντασης, καθώς το ιατρικό προσωπικό, δεν εξέλαβε ως λογικό τον αιφνιδιασμό, ούτε συναφή με την ιδιαιτερότητα μιας μονάδας εντατικής θεραπείας με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την κρισιμότητα της κατάστασης των νοσηλευόμενων ασθενών.

Και αυτό επειδή, όπως λένε οι ίδιες πληροφορίες, η επίσκεψη της πριγκίπισσας, γνωστής για το φιλανθρωπικό της έργο, έγινε σε ώρα κατά την οποία είχαν προγραμματιστεί επισκέψεις γιατρών προκειμένου να εξετάσουν τους νοσηλευόμενους στη ΜΕΘ.

Ο κ. Πισιμίσης φέρεται να ανέβηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας απευθείας, συνοδεύοντας την Σοφία της Σερβίας να άνοιξε την πόρτα και να μπήκε στην Εντατική, αιφνιδιάζοντας το ιατρικό προσωπικό που εκείνη την ώρα έκανε εξετάσεις και δεν είδε με τόσο καλό μάτι τις δημόσιες σχέσεις με την φιλοξενούμενη άνευ πιστής τήρησης του … ιατρικού πρωτοκόλλου.

Οι πληροφορίες λένε ότι ακολούθησε ένταση μεταξύ του διοικητή και των υπευθύνων της ΜΕΘ που δεν πέρασε απαρατήρητη καθώς αυτοί θεώρησαν προκλητική την έφοδο εν ώρα εξετάσεως.

Η νέα αυτή ένταση έρχεται να προστεθεί στην ατζέντα των ήδη τεταμένων σχέσεων μεταξύ διοικητή και γιατρών. Έχει προηγηθεί, στα μέσα του Μάρτη, η παράσταση διαμαρτυρίας των νοσοκομειακών γιατρών του ΠΠΝΡ στο γραφείο του Διοικητή με αφορμή τα μέτρα που πήρε εναντίον μιας ειδικευόμενης ιατρού των επείγοντων εξωτερικών ιατρείων, όταν αυτή του ζήτησε να βγει από το εξεταστήριο προκειμένου να εξετάσει ασθενή, με αποτέλεσμα να κληθεί σε απολογία για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Η υπόθεση εκείνη έληξε με αμοιβαίες εξηγήσεις και από τις δύο πλευρές.

Γιώτα Κοντογεωργοπουλου
Πηγή: Εφημερίδα "Κόσμος της Πάτρας"

3 σχόλια:

  1. ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΙΝΙΑ.ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ...ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ -Ο ΒΛΑΧΟΣ ΑΓΙΟΣ ΚΙ ΑΝ ΓΕΝΕΙ ΣΚΑ...ΝΙΑ ΔΟΞΑ ΕΧΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. που τους βρισκετε αυτους τους καραγκιοζηδες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή