Πέμπτη 5 Απριλίου 2018

Προκλητική περίπτωση αργομισθίας στο Νοσοκομείο Θώρακος στην Πάτρα!

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 04.04.2018 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Ο Τομεάρχης Υγείας της ΝΔ και βουλευτής Επικρατείας Βασίλης Οικονόμου και ο αναπληρωτής Τομεάρχης Υγείας, βουλευτής Αχαΐας, κ. Ιάσων Φωτήλας έκαναν την ακόλουθη δήλωση: 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΔ«Το πρωτοφανές σχέδιο κατάληψης του Κράτους συνεχίζεται στη Δημόσια Υγεία από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Θώρακος στην Πάτρα που έχει συγχωνευτεί με το Γενικό Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας και συνεχίζει να παίρνει τον μισθό της με ανοχή του κ. Πολάκη είναι το τελευταίο κρούσμα! Ιδού το – δήθεν – ηθικό πλεονέκτημα του ΣΥΡΙΖΑ». 

Πλήρης Δήλωση 

«Είχαμε επισημάνει εδώ και καιρό τα πρωτοφανή και ανήκουστα που συμβαίνουν στη Δημόσια Υγεία από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Απροκάλυπτα έχουν στήσει εδώ και 3 χρόνια ένα σχέδιο κατάληψης του Κράτους. Τα ρουσφέτια και ο κομματισμός είναι εκτός ορίων με τα δικά τους παιδιά να προστατεύονται με προκλητικό τρόπο. 

Η Διοικήτρια που όρισαν στο Νοσοκομείο Θώρακος Πατρών – που εντελώς τυχαία ήταν κομματικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ – χωρίς να έχει το δικαίωμα λάμβανε επί 22 χρόνια παράνομα τη σύνταξη του θανόντα πατέρα της, αφού εργαζόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών. Όταν συνταξιοδοτήθηκε της καταλογίστηκαν από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους πάνω από 100.000 ευρώ. Η εν λόγω Διοικήτρια όμως όχι μόνο απολαμβάνει προνομιακής μεταχείρισης από την εφορία αλλά επιβραβεύτηκε για την πράξη της. 

Και το παράδοξο συνεχίζεται… Εδώ και ένα (!) έτος το Νοσοκομείο Θώρακος έχει μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας Πατρών. Όμως, ενώ το Νοσοκομείο πλέον δεν υφίσταται – καθώς έχει συγχωνευτεί -, η θέση της Διοικήτριας δεν έχει ακόμη καταργηθεί αφού η κυβέρνηση έχει φροντίσει να μην εκδοθεί το νέο οργανόγραμμα του Νοσοκομείου. Το αποτέλεσμα είναι η Διοικήτρια να λαμβάνει ακόμη κανονικά το μισθό της! 

Ο κ. Πολάκης που είναι λαλίστατος στο (δήθεν) ηθικό πλεονέκτημα της παράταξής του τι έχει να πει για την περίπτωση της Διοικήτριας του Νοσοκομείου Θώρακος; Θα προχωρήσει στην κατάργηση της θέσης ή θα συνεχίσει να αποδέχεται το προνομιακό καθεστώς για τα δικά του παιδιά;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου