Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018

Συνελήφθη γιατρός του Νοσοκομείου Μεσολογγίου για ναρκωτικά

Από Μαρία Τσιλιμιγκάκη - IATROPEDIA

Ο γιατρός κατηγορείται για υπεξαίρεση και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και σήμερα παρουσιάστηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Η σοβαρή όσο και σπάνια αυτή υπόθεση απασχόλησε τις αστυνομικές αρχές του Μεσολογγίου και την τοπική κοινωνία καθώς η σύλληψη του γνωστού γιατρού έγινε το θέμα της ...ημέρας!

Όπως μεταδίδει το www.agrinionews.gr, η δικογραφία σχηματίστηκε μετά τη σύλληψη του, χθες στις 8 το βράδυ, από αστυνομικούς της Ασφάλειας Μεσολογγίου μετά από έλεγχο που πραγματοποίησαν στο αυτοκίνητο του γιατρού.

Οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν 59 αμπούλες Stedon ,163 φαρμακευτικά ναρκωτικά δισκία, στρογγυλή σφραγίδα του νοσοκομείου, συνταγολόγια διπλής και μονής διαγράμμισης , ηλεκτρονικό καρδιογράφο και λοιπό νοσοκομειακό υλικό.

Εξάλλου ο γιατρός φέρεται να μην ήταν σε θέση να εξηγήσει την κατοχή των συγκεκριμένων φαρμάκων και ως εκ τούτου συνελήφθη. Αναμένεται ανακοίνωση της Αστυνομίας και αντιδράσεις από την αρμόδια 6η ΥΠΕ, το νοσοκομείο, τον οικείο ιατρικό σύλλογο αλλά και το υπουργείο Υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου