Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

Καταγγελία ότι «10 άτομα παραλίγο να σκοτώσουν γιατρό» στο νοσοκομείο Νίκαιας



ΠΟΕΔΗΝ: Έκαναν κυριολεκτικά μαύρο στο ξύλο ειδικευόμενο χειρουργό

Newsbeast.gr

Στην καταγγελία ότι «10 άτομα στην εφημερία του Νοσοκομείου Νίκαιας χθες παραλίγο να σκοτώσουν γιατρό» προχωρά η ΠΟΕΔΗΝ.

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων, «χθες τα μεσάνυχτα 2μμ στην εφημερία του Νοσοκομείου Νίκαιας προσήλθε ασθενής τραυματισμένος από μαχαίρι. Επειδή οι γιατροί εξυπηρετούσαν άλλα περιστατικά εκνευρισμένος ειδοποίησε άλλα άτομα για να κάνουν φασαρία. Προσήλθαν περί τα 10 άτομα στην εφημερία του Νοσοκομείου και το έκαναν γυαλιά καρφιά.

Έκαναν κυριολεκτικά μαύρο στο ξύλο ειδικευόμενο χειρουργό γιατρό. Τον χτυπούσαν με το κράνος, με μπουνιές, κλωτσιές κλπ. Σώθηκε επειδή έγκαιρα προσήλθε η αστυνομία. Του έσπασαν δόντια, τη μύτη και φέρει πολλαπλά τραύματα.

Κλήθηκε και προσήλθε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Νίκαιας κος Γεωργόπουλος. ΟΜΕΡΤΑ. Καμία ανακοίνωση από την Διοίκηση και το εκλεκτό του Αν.Υπουργού Υγείας. Το ίδιο είχε κάνει και στο Νοσοκομείο Ερυθρός όταν μαχαίρωσαν νοσηλεύτρια.

Που είναι ο Διοικητής και ο Πολάκης;

Κινδυνεύει η ζωή μας και για το μόνο που νοιάζονται είναι το πολιτικό κόστος!!!

Ο μαχαιρωμένος ασθενής νοσηλεύεται στην θωρακοχειρουργική κλινική και ο γιατρός για ευνόητους λόγους μετά από την περιποίηση των τραυμάτων του έφυγε από το Νοσοκομείο.

Που είναι ο κος Γεωργόπουλος;».

3 σχόλια:

  1. Αυτα και άλλα ειναι τα αποτελέσματα της ανοχής της καταραμένης Αριστεράς απέναντι σε κάθε μορφή ανομίας. Της Αριστεράς της καταραμένης αγραμματοσύνης και φτωχολογιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως τελικά γίνεται εκπαίδευση και γενική δοκιμή όσων επακολουθήσουν ;
    Μην ξεχνάμε πως πρώτος πρωθυπουργός της χούντας ήταν ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειπαμε ,ελλειψει αντιδρασης αυτα θα συνεχιζονται.Οι κατα τα αλλα λαλιστατοι εκπροσωποι μας στους συλλογους που ειναι ?Μα φυσικα δεν ασχολουνται .Ν Αγγελοπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή