Τρίτη 21 Μαΐου 2019

Επίθεση Πολάκη στα διαγνωστικά κέντρα για το τριήμερο λουκέτο! Τι υποστηρίζει


Επίθεση στους διαγνωστικά εργαστήρια και κέντρα που προχωρούν σε τριήμερη απεργία-λουκέτο, εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, κατά την προσφιλή του τακτική μέσα από το facebook.

Τα διαγνωστικά εργαστήρια και κέντρα σε όλη τη χώρα βάζουν λουκέτο στις 23, 24 και 25 Μαΐου για το χαράτσι που τους επιβάλει υποχρεωτικές εκπτώσεις (rebate και claw back) ακόμη και 70% με αποτέλεσμα πολλά εργαστήρια να κινδυνεύουν και με οριστικό κλείσιμο. Δείτε ΕΔΩ γιατί βάζουν λουκέτο: «Γιατί βάζουν λουκέτο όλα τα διαγνωστικά εργαστήρια για τρεις ημέρες; Ιδού τι εξηγούν στους ασφαλισμένους»

Παρά το χαράτσι του 70%, ο Παύλος Πολάκης αποδίδει την τριήμερη κινητοποίηση σε …εκλογικούς λόγους. Όπως αναφέρει: «Κάποιοι ιδιοκτήτες διαγνωστικών κέντρων ανακοινώνουν ΑΠΕΡΓΙΑ Πέμπτη Παρασκευή και Σάββατο !!!!!! πριν τις εκλογές (όταν η δουλειά θα ειναι ετςι κι αλλιως πολύ πεσμένη) για να διαμαρτυρηθούν για το claw back που τους επιβάλλει ο ΕΟΠΥΥ …..

Κάποιοι (οχι όλοι) γλυκάθηκαν φαινεται με τις εξαγγελίες του Μητσοτακη για εκχώρηση των μηχανημάτων των νοσοκομείων σε ιδιώτες (με δώρο τους εργαζόμενους ) και είπαν να βοηθήσουν το παιδί που δεν τραβάει μπας και κερδίσει τις ευρωεκλογές και υλοποιηθεί το ντιλ μετα!!

ΥΓ προς ιδιώτες εργαστηριακούς γιατρούς :μην παίζεται το παιχνιδι της αντιπολίτευσης ,άλλος ο ΕΟΠΥΥτου 13-14 και άλλος ο ΕΟΠΥΥ του 19 …και το ξέρετε…».

Να σημειωθεί ωστόσο ότι ο κλάδος για πρώτη φορά είναι απολύτως ενωμένος σε αυτήν την κινητοποίηση καθώς όλοι οι εργαστηριακοί γιατροί, τα εργαστήρια, τόσο τα μικρά όσο και τα μεγάλα διαγνωστικά κέντρα συμμετέχουν στο λουκέτο. Δείτε ΕΔΩ ενδεικτικά: «Μαζική η συμμετοχή όλων των εργαστηρίων και διαγνωστικών κέντρων της χώρας στο τριήμερο λουκέτο χωρίς διαγνωστικές εξετάσεις!»

Πρέπει να επισημανθεί ότι αντίστοιχες υποχρεωτικές εκπτώσεις αναγκάζονται να καταβάλλουν όλοι οι συμβεβλημένοι γιατροί και εργαστήρια στον ΕΟΠΥΥ με αποτέλεσμα συχνά πυκνά να προχωρούν σε αντίστοιχες κινητοποιήσεις.

7 σχόλια:

  1. ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΠΟΛΑΚΗ. ΚΥΡΙΑ ΑΝΝΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΓΙΑ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ, ΑΛΛΙΩΣ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ασ τα κλείσουμε εμείς γιατί εσείς θα μας τα κλείσεται και θα πάμε
    και φυλακή για χρέη !!!!
    ναι Κ υπουργέ τώρα που τσουζει πριν τις εκλογές .
    εσείς μήπως γνωρίζεται πότε δώσατε την περιβόητη 13 σύνταζη !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ, ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ. ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ ΟΡΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΟΥΝΤΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο κρητικος τραγος τρωει την μια σφαλιαρα μετα την αλλη απο Οπτικιθς, Εργοθεραπευτες, Π/Θ και Γ/Ι αλλα μυαλο δεν βαζει! Χ.....ο τον εχουμε τον Μητσοτακη αλλα δεν θα αφησουμε να μας κλεισετε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Την ψηφο μας προσεχουμε που τη βαζουμε.. και προεκλογικα, φροντιζουμε να ενημερωνομαστε για τις θεσεις των κομματων.. ο συριζα, τον ιανουαριο του 15, στο προγραμμα του το ελεγε ξεκαθαρα : δε μας ενδιαφερει ο ιδ.τομεας της υγειας ("εμπορευματοποιηση" και αλλες αριστερες σαχλες), παρα μονο ο δημοσιος.. ηταν απο τα ελαχιστα πραγματα που μιλησαν ειλικρινα.. ολοι ομως οι εργαστηριακοι, φαγανε το σανο οτι η αριστερα θα ευνοησει τους μικρους εναντι των αλυσιδων.. τωρα τρεχουμε και δε φτανουμε.. κι ο αριστερος λιαζεται στα κοτερα.. καταγγελια της συμβασης επ´ αοριστον.. και αφηστε να φρακαρουν τα δημοσια εργαστηρια κι οι απεργοσπαστες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. https://www.syriza.gr/article/id/52215/Erwthsh-boyleytwn-SYRIZA-pros-ton-Ypoyrgo-Ygeias:-H-efarmogh-toy-rebate-kai-toy-clawback-straggalizei-ta-mikra-kai-mesaia-biopathologika-kai-aktinodiagnwstika-ergasthria-pros-ofelos-twn-megalwn-epicheirhsewn-sto-chwro-ths-diagnwshs-.html

    Εδώ δείτε τι λέγανε τότε

    ΑπάντησηΔιαγραφή