Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Τους έφαγαν τα… ποντίκια



- Virus.com.gr

Ανθυγιεινούς επισκέπτες φέρνει η νύχτα στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, όπου για πολλοστή φορά εθεάθησαν αρουραίοι από τους εργαζόμενους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του kozan.gr, το τρωκτικό έγινε αντιληπτό το βράδυ της Δευτέρας στην κουζίνα της Βάσης του ΕΚΑΒ Κοζάνης, η οποία βρίσκεται κάτω από τον Ψυχιατρικό τομέα. Όπως διαπίστωσαν οι εργαζόμενοι ακολουθώντας τα περιττώματα που άφησε το απεχθές ζωντανό μετά το λουκούλλειο γεύμα που απόλαυσε, είχε περπατήσει σε πάγκους, φλιτζάνια και ποτήρια.

Την ίδια ώρα, «σοκ» προκαλεί η παραδοχή του Αντιπροέδρου του ΕΚΑΒ ότι το πρόβλημα είναι γνωστό εδώ και χρόνια, γεγονός που σημαίνει ότι ανάλογες επιδρομές δεν αποκλείεται να πραγματοποιούνται σε υγειονομικό υλικό που χρησιμοποιείται στα ασθενοφόρα, σε χώρους του νοσοκομείου κ.ο.κ., εγείροντας σοβαρά ζητήματα υγιεινής για ασθενείς και εργαζόμενους.

«Φεύγει η διοίκηση του ΕΚΑΒ από την πόλη, τότε, ξαφνικά, παρουσιάζεται ένας ποντικός. Ξέρετε πόσα χρόνια κυνηγάνε ποντίκια εκεί οι εργαζόμενοι; 10 -15 χρόνια. Τώρα ξαφνικά, σήμερα, τον ποντικό που κυνήγησαν, κατέστρεψε έγγραφα καλώδια»ανέφερε ο Μιλτιάδης Μυλωνάς, σχολιάζοντας φανερά ενοχλημένος την έκταση που πήρε το περιστατικό στην τηλεόραση του FLASH.

Όπως φαίνεται κι από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει τα kozan.gr, η Βάση του ΕΚΑΒ Κοζάνης, στα υπόγεια του «Μαμάτσειου» είναι εντελώς ακατάλληλη. Είναι χαρακτηριστικό ότι δίπλα στις τουαλέτες βρίσκονται δεκάδες λάστιχα, τα οποία προφανώς λόγω έλλειψης χώρου, τοποθετήθηκαν εκεί.

Κι όλ΄αυτά, ενώ από τον περασμένο Μάη έχει ανακοινωθεί η μετεγκατάσταση του ΕΚΑΒ σε νέο σύγχρονο κτίριο, τα εγκαίνια του οποίου είχε κάνει τότε ο Αναπλ. Υπουργός Υγείας (εδώ).

Τι έχει συμβεί και το κτίριο εξακολουθεί να μην έχει παραδοθεί παραμένει… μυστήριο.

Πηγή: kozan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου