
Σημαίνοντα ρόλο στην επόμενη μέρα της πανδημίας φαίνεται ότι θα παίξει ο Σωτήρης Τσιόδρας, ο οποίος ήδη όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο πρωθυπουργός, διαδραματίζει ρόλο συμβούλου στο Μαξίμου.
Πηγές του HealthReport.gr αναφέρουν ότι ο καθηγητής λοιμωξιολογίας που έβγαλε εις πέρας την πανδημία, αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του νέου ΕΣΥ. Όπως εξάλλου είχε εξαγγείλει ο πρωθυπουργός, το ΕΣΥ θα μεταλλαχτεί σε ΝΕΣΥ δηλαδή στο Νέο ΕΣΥ.

Και αυτό διότι κάποιοι ισχυρίζονται ότι ο Κ.Μητσοτάκης δεν θα καθυστερήσει λόγω και των αλλαγών αλλά και των κονδυλίων που θα πέσουν στην Υγεία και θα πρέπει κάποιος να τα διαχειριστεί, ενώ άλλοι σημειώνουν ότι ο ανασχηματισμός μπορεί να γίνει και τον Σεπτέμβριο.
Ίδωμεν…
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου