Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Στάση εργασίας και… κατάληψη στον ΕΟΠΥΥ αύριο απ’ τους καθηγητές

Στάση εργασίας και… κατάληψη στον ΕΟΠΥΥ αύριο απ’ τους καθηγητές

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα γραφεία του ΕΟΠΥΥ(που βρίσκονται στο χώρο των ιατρείων του ΙΚΑ) στα Τρίκαλα, πραγματοποιεί αύριο το μεσημέρι στις 12.30 η ΕΛΜΕ Τρικάλων διαμαρτυρόμενη για «την ουσιαστική κατάργηση των παροχών υγείας από τον ΕΟΠΥΥ».
«Είναι πλέον ξεκάθαρο σε όλους ότι η δημιουργία του ΕΟΠΥΥ όχι μόνο δεν αναβάθμισε τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας αλλά τις υποβάθμισε και τις εκμηδένισε» τόνισε σε συνέντευξη τύπου ο πρόεδρος της ΕΛΜΕΤ κ. Σπήλιος Τσιγάρας, ο οποίος ενημέρωσε κιόλας πως οι καθηγητές θα προχωρήσουν την Τετάρτη και σε στάση εργασίας από 12.00 έως 14.00.
«Το πλαφόν ως προς τον αριθμό των ασθενών που μπορεί να δεχτεί κάθε γιατρός» λένε οι καθηγητές «και η στάση πληρωμών από τον ενιαίο φορέα ανάγκασε τους ασφαλισμένους να πληρώνουν από την τσέπη τους και τα φάρμακα και τους γιατρούς. Τη χαριστική βολή προς το ετοιμοθάνατο σύστημα υγείας έδωσε το πολυδιαφημισμένο αλλά καταστροφικό κούρεμα των ομολόγων του ελληνικού δημοσίου με το οποίο σε μια νύχτα καταληστεύτηκαν τα 2/3 των αποθεματικών των ασφαλιστικών ταμείων και των δημόσιων νοσοκομείων! Η πλήρης κατάρρευση τους είναι πλέον θέμα χρόνου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου