Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΙΔΕΙΑ - ΣΥΝΔ ΙΔ ΕΡΓ ΙΑΤΡΩΝ ΑΧΑΙΑΣ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου (ΣΙΔΕΙΑ).
Εκτιμήθηκε ως άκρως επιτυχημένη η κινητοποίηση στην 6η ΥΠΕ καθώς και οι παρεμβάσεις που έγιναν στα τοπικά ΜΜΕ.

Με σημαντική ικανοποίηση ανακοινώνουμε ότι από το σύνολο των Διαγνωστικών Εργαστηρίων μόνον 6/70 δεν έχουν αναστείλει την πίστωση στον ΕΟΠΥΥ, ενώ Πανελλαδικά και καθημερινά διογκώνεται η κινητοποίηση.

Από τη Δευτέρα άλλωστε η ΠΟΣΙΠΥ προσκαλεί σε Πανελλαδική αναστολή της πίστωσης.

Από όλους τους ομιλητές επαναβεβαιώθηκε ότι λόγω της μετωπικής επίθεσης που δέχεται συνολικά το ασφαλιστικό σύστημα ( πλην του κουρέματος των ομολόγων τώρα βάζουν χέρι και στα αποθεματικά των ταμείων ) χρήματα για τους Γιατρούς δεν θα υπάρξουν.

Είναι επομένως άξιον απορίας για τη στάση έστω και αυτών των λίγων Συναδέλφων που συνεχίζουν να παίρνουν ακάλυπτες επιταγές !!!

Αποφασίσαμε να αναλύουμε καθημερινά τις θέσεις μας στα ΜΜΕ αλλά κυρίως στους Ασφαλισμένους και να τους καλούμε σε κοινή δράση.
Αποφασίσαμε να καλέσουμε τα Διαγνωστικά Κέντρα σε συνάντηση για να διερευνήσουμε τις προθέσεις τους για κοινή δράση στην Αχαϊα.
Με την μικρή εμπειρία της αναστολής της πίστωσης στον ΕΟΠΥΥ, εκτιμάμαι ότι αυτή η δράση είναι μονόδρομος για την επιβίωσή μας.

Απευθυνόμαστε στους Συναδέλφους που έχουν οποιαδήποτε σχέση εργασίας με τα Διαγνωστικά Κέντρα της Αχαϊας και τους καλούμε σε συστράτευση και κοινή δράση.
Τους υπενθυμίζουμε την Ιατρική τους ιδιότητα και θέλουμε να διαχωριστούν από τις επιδιώξεις των "παρόχων υγείας"  Το επιχειρείν στην υγεία έχει βάλει το δικό του λίθο σε αυτό το σαθρό οικοδόμημα που πέφτει στα κεφάλια επί δικαίω και αδίκων.

ΚΟΙΝΗ ΣΤΑΣΗ - ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ - ΕΝΟΤΗΤΑ - ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

Για το ΔΣ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                               Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΕΛΕΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ              ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ Λ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ

       ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ                                     ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου