Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

ΠΟΣΙΠΥ: ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ

Αθήνα, 05/10/2012 

Έκτακτη Ανακοίνωση 

Αγαπητοί Συνάδελφοι, 

Η Π.Ο.Σ.Ι.Π.Υ. που εκπροσωπεί τις ενώσεις : Πανελλήνια Ένωση Εργαστηριακών Γιατρών Βιοπαθολογων – Κυτταρολογων – Παθολογοανατόμων, Σύνδεσμο Ελλήνων Ιδιωτών Πυρηνικών Ιατρών και Πανελλήνια Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Ακτινολόγων, μαζί με τις ενώσεις των διαγνωστικών κέντρων, των ιδιωτικών κλινικών και των κλινικών ιατρών , προχωρά σε επίσχεση παροχής υπηρεσιών προς τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. από τη Δευτέρα 08/10/2012. 

Η κινητοποίηση θα έχει τη μορφή των επαναλαμβανομένων εβδομαδιαίων επισχέσεων εργασίας. 

Με την επίσχεση διεκδικούμε την αμοιβή μας για τους μήνες που σύμφωνα με τις συμβατικές μας υποχρεώσεις έχουμε προσφέρει υπηρεσίες στους ασφαλισμένους του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. και θεωρούμε αυτονόητο ότι το Ελληνικό Δημόσιο είναι και αυτό υποχρεωμένο να τηρεί τις οικονομικές του δεσμεύσεις . 

Διεκδικούμε επίσης, την αποπληρωμή των παλαιών χρεών των ταμείων προς τους συναδέλφους μας χωρίς αδιανόητα « κουρέματα » και το 10% τουλάχιστον του πρώτου τρίμηνου, που έχει παρακρατηθει. 

Στην προσπάθεια μας αυτή ζητούμε την ουσιαστική συμπαράσταση των Ιατρικών Συλλογών της χώρας και ζητάμε τη στήριξη τους με έγγραφες ανακοινώσεις ανά την Ελλάδα. 

Τους φίλους τους εκτιμάμε στα δύσκολα. 


Ο Πρόεδρος                   Ο Γεν. Γραμματέας 

Λ. Αναγνώστου                Ι. Κλεινακης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου