Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ


Σήμερα 27/6/14 στην Ολομέλεια της ΠΟΣΕΥΠ-ΕΟΠΥΥ οι μάσκες έπεσαν.
Savvas Paraskevopoulos
Ο Διοικητής του νοσοκομείου του Ρίου και μέλος της Ολομέλειας κ. Μπονάνος συνεπικουρούμενος από τον κ. Μπούρο, κατέθεσε πρόταση μομφής κατά του προεδρείου με το αιτιολογικό της παρουσίας σε αυτό συναδέλφων μη πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης.

Προηγούμενα ο πρόεδρος κ. Αποστολόπουλος είχε ενημερώσει την Ολομέλεια ότι κατόπιν ερωτήματος μας, η ΑΔΕΔΥ μας απάντησε γραπτώς ότι όχι μόνον δεν υπάρχει ζήτημα συμμετοχής απολυμένων συνδικαλιστών αλλά επιβάλλεται και η παρουσία τους στον αγώνα. 

Η πρόταση μομφής πέρασε με 9 ψήφους υπέρ και 7 κατά. Στη συνέχεια ακολούθησε ψηφοφορία για την ανάδειξη νέου προεδρείου. Ο Διοικητής κ. Μπονάνος πρότεινε ως πρόεδρο τον κ. Παπαδάκη και εγώ τον κ. Αποστολόπουλο. Η ψηφοφορία ήταν 8 προς 8 και κατόπιν του αδιεξόδου αναβλήθηκε για την επόμενη φορά.

Το αποτέλεσμα είναι ότι αντί να σφυρηλατήσουμε την ενότητα του κλάδου και να οργανώσουμε τον αγώνα ενάντια σε αυτούς που κατέστρεψαν εμάς και τη δημόσια Π.Φ.Υ., ομφαλοσκοπούμε και κάποιοι προσπαθούν να "πλασαριστούν" για την επόμενη μέρα του ΠΕΔΥ. 

Λυπάμαι βαθύτατα και ζητώ συγνώμη από όλους τους συναδέλφους για το συνδικαλιστικό μας κατάντημα.

Προσωπικά, ανεξαρτήτως θέσεων, θα είμαι στην πρώτη γραμμή του αγώνα για τα δίκαια αιτήματα όλων των συναδέλφων μου εντός και εκτός ΠΕΔΥ με την υπόσχεση ότι ποτέ δε θα προδώσω την εμπιστοσύνη που μου έχουν δείξει. Λυπάμαι και ζητώ και πάλι συγνώμη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου