Δευτέρα, 30 Ιουνίου 2014

Εκδόθηκε η ΚΥΑ για τη φαρμακευτική περίθαλψη των ανασφάλιστωνΕκδόθηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση γοια τη δωρεάν φαρμακευτική περίθαλψη των ανασφάλιστων ατόμων.

Η ΚΥΑ φέρει τις υπογραφές του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, Χρήστου Σταϊκούρα, του Υπουργού Υγείας, Μάκη Βορίδη και του Υπουργού Εργασίας, Γιάννη Βρούτση, για τον καθορισμό «των προϋποθέσεων, κριτηρίων και διαδικασιών πρόσβασης στο σύστημα φαρμακευτικής περίθαλψης ανασφαλίστων και οικονομικά αδυνάτων πολιτών».


1 σχόλιο:

  1. Πάλι μισές και κακομελετημένες δουλειές! Σύμφωνα με την παρ.2 της απόφασης (ΦΕΚ 1753Β/28-6-2014) "Αρμόδιοι για τη συνταγογράφηση φαρμάκων σε (ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ) δικαιούχους είναι αποκλειστικά και μόνον ιατροί των Νοσοκομείων του ΕΣΥ και των δημοσίων δομών παροχής υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας του ΠΕΔΥ". Ο λαός το λέει "Τα ίδια Παντελάκη μου,τα ίδια Παντελή μου".Ξαναγυρνάμε στο 2011,την εποχή της απαγόρευσης της ελεύθερης συνταγογράφησης στους ασφαλισμένους του ΟΠΑΔ!Πώς θα εξυπηρετήσουμε ΤΩΡΑ τους τόσους ανασφάλιστους που βλέπουμε ΔΩΡΕΆΝ καθημερινά στα ιατρεία μας;Kων/νος Καρύδης,Παιδίατρος-Λοιμωξιολόγος,Αθήνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή