Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

"Στο πόδι" οι έμποροι της Πάτρας για τα ειδοποιητήρια του ΟΑΕΕ

PELOP.GR

«Δεν πέρασαν παρά λίγες ημέρες από τις εκλογές για να αποσταλούν εκατοντάδες απειλητικά σημειώματα σε δεινοπαθούντες από την κρίση και τα μνημόνια ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ, που επιμελώς είχαν αποκρυφτεί πριν τις εκλογές» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Εμπορικός και Εισαγωγικός Σύλλογος Πάτρας, με αφορμή την αποστολή των πρώτων ειδοποιητηρίων του Κέντρου Είσπραξης Ασφαλιστικών Εισφορών για οφειλές στον ΟΑΕΕ.

Ο Ε&ΕΣΠ στην ανακοίνωσή του αναφέρει ότι «σηκώνει το γάντι» απέναντι στην ανάλγητη πολιτική και επαναφέρει πρόταση του προέδρου του προς το ΔΣ της ΕΣΕΕ για συντονισμό των τριτοβάθμιων οργανώσεων (ΕΣΕΕ, ΓΣΕΒΕΕ, Αυτοκινητιστές) για πανελλαδική κινητοποίηση στις 2/7/2014.

Παράλληλα, ο Ε&ΕΣΠ συγκαλεί διευρυμένο διοικητικό συμβούλιο την Τρίτη 17 Ιουνίου, με τη συμμετοχή όλων των επιστημονικών φορέων του Νομού (ΤΕΕ, Ιατρικό Σύλλογο, Φαρμακευτικό κ.ά), για να καταθέσει πρόταση για την επαναδραστηριοποίηση της Ομάδας Αλληλεγγύης, ώστε να αποτραπεί ομαδικά οποιαδήποτε προσπάθεια κατάσχεσης, ενώ δηλώνει συμπαράσταση σε όσους έμπορους και επαγγελματίες έχουν προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Παράλληλα, ο Ε&ΕΣΠ προανήγγειλε ομαδικές αγωγές για το θέμα της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης όλων όσων οφείλουν στον ΟΑΕΕ, βάσει της απόφασης αριθ. 66/2014 του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Πατρών, και θα απευθύνει κάλεσμα στα κόμματα για συμπαράσταση και επερωτήσεις στη Βουλή.

1 σχόλιο:

  1. ""«Δεν πέρασαν παρά λίγες ημέρες από τις εκλογές για να αποσταλούν εκατοντάδες απειλητικά σημειώματα σε δεινοπαθούντες..."" . Οι συμπαθείς κατά τα άλλα έμποροι μου θύμισαν συναδέρφους που ψήφισαν συγκυβέρνηση γιατί ήταν σίγουροι οτι το clawback τελικά δεν θα εφαρμοστεί... Μια βδομάδα μετά τις εκλογές έλαβαν βέβαια τα σημειώματα και αυτοί και προσγειώθηκαν ανώμαλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή