Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

Ένα νέο διαγνωστικό κέντρο από την Medicon



ONMED. Άνοιγμα στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, επιχειρεί η εταιρεία Μedicon ΑΥΤΟΜΑΤΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΙΑ MEDICON HELLAS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, η οποία ανακοίνωσε την ίδρυση μιας νέας εταιρείας - διαγνωστικό κέντρο, στα πλαίσια ανάπτυξης δικτύου διαγνωστικών εργαστηρίων.

Το νέο αυτό διαγνωστικό κέντρο με την επωνυμία MEGOLAB AE, εδρεύει στους Αγίου Αναργύρους Αττικής, στη συμβολή των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου 11 & Κωνσταντίνου Ευσταθίου 1. Το μετοχικό κεφάλαιο ορίσθηκε στο ποσό των 80.000,00 ευρώ και η Μedicon Hellas AE κατέχει το 97% των μετοχών.

Η Medicon Hellas ΕΠΕ δραστηριοποιείται στην εμπορία επιστημονικών συσκευών και οργάνων.

Η Medicon Hellas AE ιδρύθηκε το 1986, ενώ τέσσερα χρόνια νωρίτερα, είχε δημιουργηθεί η Medilab ΕΠΕ εταιρεία υψηλής τεχνολογίας με στόχο την έρευνα, ανάπτυξη και παραγωγή διαγνωστικών αντιδραστηρίων για την κλινική χημεία, μικροβιολογία και αιματολογία.

Η Medicon ασκεί τις δραστηριότητες της σαν προμηθευτής in vitro προϊόντων και υπηρεσιών υγείας, παρέχοντας ποιοτικά συστήματα ανάλυσης και πληροφορικής σε φορείς παροχών υγείας κάθε είδους, με στόχο την αύξηση του μεριδίου αγοράς της, την επίτευξη μακροχρόνιας σταθερής ανάπτυξης και την καθιέρωση της στον χώρο της υψηλής τεχνολογίας.

Αναπτύσσουμε, κατασκευάζουμε, εισάγουμε και διαθέτουμε στην αγορά τεχνολογικά ανεπτυγμένα προϊόντα, που βελτιώνουν την αγωγή υγείας, αυξάνουν την παραγωγικότητα και μειώνουν το κόστος, αναφέρει η διοίκηση της εταιρείας, προσθέτοντας, ότι «Προωθούμε την εφαρμοσμένη έρευνα, για την ανάπτυξη καινοτομικών προϊόντων, σε συνεργασία με Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και Ερευνητικά Κέντρα κύρους, για να αναδείξουμε την χώρα μας σαν παραγωγό γνώσης και προϊόντων τεχνολογίας αιχμής».

2 σχόλια:

  1. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ Η MEDICON ΑΠΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΜΑΣ ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΜΠΟΥΚΟΤΑΖ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥΣ , ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟΤΗΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ. ΚΑΛΩΣ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ......
    ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ....
    80.000 ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΗΛΑΔΗ ΟΣΟ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ... ΤΑ ΑΛΛΑ?????
    ΑΠΛΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΙΑΤΡΟ ΜΕΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ....
    ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΣΕ ΚΛΙΝΙΚΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή