Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Στις ουρές της υπομονής για τρίτη ημέρα συνταξιούχοι και πολίτες

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ - http://www.imerisia.gr/

Στις ουρές για τρίτη ημέρα στήνονται οι συνταξιούχοι, έξω από τα 1.155 υποκαταστήματα τραπεζών, με σκοπό να εισπράξουν τα 120 ευρώ από τη σύνταξή τους. Μαζί τους περιμένουν και αυτοί που θέλουν να κάνουν ανάληψη τα 60 ευρώ που δικαιούνται από τους λογαριασμούς τους μέσω των ΑΤΜ.

Ανάλογη με τις προηγούμενες ημέρες είναι η εικόνα που επικρατεί από νωρίς το πρωί έξω από τις τράπεζες, όπου συνωστίζονται οι συνταξιούχοι για να λάβουν τα 120 ευρώ σε μετρητά.

Οι συνταξιούχοι θα πρέπει να προσέλθουν στις τράπεζες με την αστυνομική τους ταυτότητα ή με άλλο νομιμοποιητικό έγγραφο. Μπορούν να εξυπηρετηθούν κανονικά οι συνδικαιούχοι των λογαριασμών και όσοι έχουν εξουσιοδοτηθεί.

Οι τράπεζες θα μεριμνήσουν προκειμένου να εκδοθούν το συντομότερο κάρτες σε όσους καταθέτες δεν έχουν ώστε να συναλλάσσονται κανονικά σε σημεία πώλησης που δέχονται χρεωστικές κάρτες, καθώς και να κάνουν τις προβλεπόμενες αναλήψεις των 60 ευρώ ημερησίως.

Να πούμε πως άτομα με ειδικές ανάγκες εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα.

1 σχόλιο:

  1. Στην αρχή το δημοψήφισμα φαινόταν να είναι ένας υγιεινός περίπατος για το ΣΥΡΙΖΑ. Όσο περνούν οι ώρες και γίνεται αντιληπτό το κόστος του ΟΧΙ, η μεταστροφή του κόσμου είναι ραγδαία! Λυγίζουν και οι πλέον σκληροτράχηλοι του ΣΥΡΙΖΑ και λιποτακτούν αυτοί των ΑΝΕΛ. Χάθηκε πια το χαμόγελο της αλαζονείας από τα πρόσωπα των συριζαίων και βγαίνει όλη η μοχθηρία τους στις συζητήσεις.Απαντούν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων με προσωπικές επιθέσεις και ύβρεις. Προσπαθούν να δαγκώσουν όπως το δαρμένο σκυλί, που είναι στριμωγμένο στη γωνία. Ποιός τους φταίει όμως; Μόνοι τους έφτασαν σε αδιέξοδο. Οι πιό αξιοπρεπείς συριζαίοι δεν εκτίθενται στις δημόσιες συζητήσεις.Έχουν αφήσει έναν παρανοϊκό, έναν ανισόρροπο και μιά σχιζοφρενή να βγάλουν το φίδι από την τρύπα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή