Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

Γεώργιος Παπασταματάκης - Τα καυτά όνειρα του Π. Κουρουμπλή -




Το βράδυ στην Βουλή κατά την διάρκεια της συζήτησης και ψήφισης του 3ου Μνημονίου (αυτού ντε που θα σκίζανε όταν θα γινόντουσαν κυβέρνηση) της ταφόπλακας του Ελληνικού λαού, ο υπουργός υγείας δεν άντεξε. Η κούραση, η απογοήτευση, οι τύψεις ίσως για την επερχόμενη υγειονομική καταστροφή, με την εφαρμογή του 3ου μνημονίου, τον οδήγησαν στο να εξαντλήση την παρουσία του με ένα υπνάκο στα υπουργικά έδρανα. 

Τα όνειρα του μέσα στον ναό της Δημοκρατίας σίγουρα ήταν καυτά γιατί όνειρα όπως η κατάρρευση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, η κατάρρευση του κοινωνικού κράτους, η συνταγογράφηση αποκλειστικά με βάσει τη δραστική ουσία, το clowback έως το 2018 που θα οδηγήσει σε επαγγελματική εξόντωση γιατρούς και εργαστήρια, το μέτρο του 5ευρου στα νοσοκομεία, ο υπερπληθυσμός των γιατρών, η μαζική μετανάστευση των γιατρών, η αποδόμηση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, η αδυναμία οργάνωσης και λειτουργίας του ΕΟΠΥΥ. Η μείωση των τιμών των γενοσήμων φαρμάκων, το ΠΕΔΥ, τα κλειστά ενοποιημένα νοσήλια, οι νέες προσλήψεις γιατρών ,νοσηλευτών η προκήρυξη των οργανικών κενών θέσεων ιατρών ΕΣΥ, οι επικουρικοί γιατροί, ο προσυμπτωματικός έλεγχος ειναι μερικά από τα καυτά όνειρα που καίουν την υγεία του Ελληνικού λαού και θέλουν υπουργό τσακάλι και όχι κοιμισμένο υπουργό την στιγμή μάλιστα που κρίνετε η ζωή και το μέλλον 11.000.000 Ελλήνων.

Η ηγεσία του Υπουργείου έχει αποδείξει μέχρι σήμερα την ανικανότητα της με την αλλοπρόσαλλη και με επικοινωνιακού χαρακτήρα πολιτική της να εξαντλείτε σε κινήσεις εντυπωσιασμού,αποδεικνύετε ότι δεν ειναι και τίποτα άλλο από εντολοδόχους της Ευρωπαϊκής τρόικας και του ΔΝΤ.

Στην ιστορία περνά και ο Κουλουμπής μαζί με τον Λοβέρδο, τον Λυκουρέντζο, τον Άδωνι τον Βορίδη, σαν οι υπουργοί Υγείας των μνημονίων και της εξαθλίωσης των Ελλήνων

Παπασταματάκης Γεώργιος 
Χειρουργός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου