Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Άγριος ξυλοδαρμός τραυματιοφορέα στο Κιλκίς από Μαροκινό! Ανάστατο το νοσοκομείο

Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Γράφει: Λαυρέντης Νεκτάριος 
Ηealth Report.gr

Ανάστατο είναι το νοσοκομείο Κιλκίς αλλά και η τοπική κοινωνία μετά από συμβάν μέσα στο νοσοκομείο όπου Μαροκινός μετανάστης επιτέθηκε βάναυσα σε τραυματιοφορέα.

Ειδικότερα όπως καταγγέλλει το Σωματείο των εργαζομένων του Νοσοκομείου Κιλκίς αλλά και η ΠΟΕΔΗΝ, Μαροκικός Μετανάστης σε κατάσταση μέθης και υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, επιτέθηκε χωρίς λόγο και αιτία στον τραυματιοφορέα εργαζόμενο.
Ο τραυματιοφορέας επιχείρησε να τον συγκρατήσει όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις, καθώς ο μετανάστης ήταν σε κατάσταση αμόκ.
Το περιστατικό έλαβε χώρα την περασμένη εβδομάδα όπως προκύπτει από το βιβλίο συμβάντων του Νοσοκομείου και περί ώρα 23:30 μ.μ.

Ο Μαροκινός είχε μεταφερθεί με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. από την Ειδομένη σε κατάσταση μέθης και με πιθανή λήψη ουσιών. Συνελήφθη τελικά αφού εκλήθη η αστυνομία.

Παρόμοιο φαινόμενο παραβατικής συμπεριφοράς όπως καταγγέλλει το σωματείου Εργαζόμενων του Νοσοκομείου Κιλκίς, έλαβε χώρα και στο Νοσοκομείο-Κέντρο Υγείας Γουμένισσας την 27/01/2016 όπου διαπράχθηκε κλοπή υπηρεσιακού οχήματος και διάρρηξη του χρηματοκιβωτίου της υπηρεσίας από αγνώστους για το οποίο διεξάγεται έρευνα και έχουν κινηθεί ήδη οι νόμιμες διαδικασίες.

2 σχόλια: