Τρίτη 5 Απριλίου 2016

ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ

Βάσει της νέας οδηγίας ο ΕΟΠΥΥ απαιτεί να στείλουμε τα παρ/κα των ασθενών για τον μήνα ΑΠΡΊΛΙΟ: "εντός προκαθορισμένου φακέλου ή χαρτοκιβωτίου στο οποίο θα έχει επικολληθεί εξωτερικά το ειδικό έντυπο που εκτυπώνει πλέον το e-ΔΑΠΥ, με κάθε υποβολή λογαριασμών του μήνα".

Όμως το έντυπο αυτό περιλαμβάνει προσωπικά δεδομένα όπως και το ποσό που αιτούμαστε. Είναι δυνατόν να ταξιδέψει το χαρτοκιβώτιο με μεταφορική ή curier και να φαίνονται κολλημένα επάνω του ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα των Ιατρών???

Παρακαλώ τους συναδέλφους να μπουν στο site του ΕΟΠΥΥ και να συνδεθούν με τον κωδικό τους ο καθένας ώστε να μπορούν να τυπώσουν το αυτοκόλλητο που θα επισυνάψουν. 

Είναι σε κάθε μηνιαία υποβολή από τον Ιανουάριο του 2016 και μετά !

Ευχαριστώ 
Παρασκευη Ρουμπέα 
Μικροβιολόγος

9 σχόλια:

  1. MESA STO KOYTI ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ Η ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΕΟΠΥΥ ΠΑΤΡΑΣ΄? ΑΝ ΧΑΘΕΙ ΤΟ ΚΟΥΤΙ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΔΩ ΤΗ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ . ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ? ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΘΟΥΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ¨>?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βέβαια και είναι δυνατόν.. πως αλλιώς θα μάθει η γειτονιά πόσο πλουτοκράτες είναι οι γιατροί με τα 3ευρα και τα 5ευρα του προλετάριου?Καλά κάνει λοιπόν ο Κατρούγκαλος και ζητάει είκοσι και τριάντα χιλιάδες ασφαλιστικές εισφορές από τους πλούσιους και η εφορία τα υπόλοιπα μισά.. Φαντάσου τόσα χρόνια πόσα λεφτά έβγαζαν οι μικροβιολόγοι ..και πλήρωναν την νύφη οι δημόσιοι υπάλληλοι και οι συνταξιούχοι..
    Οι άνθρωποι συνάδελφε είναι εκτός τόπου και χρόνου.. Τώρα θέλουν να μαζέψουν τις κούτες με το χαρτομάνι, να δικαιολογήσουν την παρουσία καμιά δεκαριά αργόσχολων για να κάνουν τάχαμου έλεγχο που? στις σφραγίδες και στις υπογραφές των παραπεμτικών (γιατί σε όλα τα υπόλοιπα γίνεται ο έλεγχος online). Πολύ λογικό μου ακούγεται όταν το προσωπικό του ΕΟΠΥΥ από νέους έως παλαιότερους αποτελείται από πρώην υπαλλήλους του ΟΑΕΕ-ΤΕΒΕ που αυτό έχουν μάθει να κάνουν μια ζωή..!(να καθυστερούν τις διαδικασίες τσεκάροντας υπογραφές και σφραγίδες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.....ΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο ΕΟΠΥΥ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΙ ΕΟΠΥΥ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ....ΕΚΤΥΠΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ [ΓΕΝΑΡΗ-ΦΛΕΒΑΡΗ] ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΠΕΔΙ...ΟΠΟΤΕ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ..ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΤΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΙΠΟΤΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ch Chr Αλλο ελέγχω , άλλο κανιβαλίζω, και μαλιστα σε επιπεδο κουτσομπολιού συνοικιακου καφενείου για τον καθε πικραμενο υπαλληλο μεταφορικης που επιτελους ,βρισκει νεους δρομους να αναπτυξει την "κοινωνικη κριτικη" του..
    Το εντυπο αυτο με τα οσα σε δημοσια θεα ΜΗ ΑΡΜΟΔΙΩΝ περιλαμβανει ,ειναι απαραδεκτο.
    Οι συλλογοι ,οφειλουν να δουν το θεμα νομικα , αμεσα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΛΑ...ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ Κ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΟΙ ΙΑΤΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΑΥΤΟ E-MAIL ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ.ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΗΣΙΑ Ο ΕΟΠΥΥ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ.ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟ 2016 ΘΑ ΣΥΜΨΗΦΙΣΤΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΚΙ ΑΛΛΑ .ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΑΠΑΝΕΣ ΠΑΛΙ.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το όλο θέμα με τη θέα των προσωπικών δεδομένων στο κουτί ή στο φάκελο λύεται
    αν αυτό το κουτί ή τον φάκελο τον βάλουμε σε άλλο κουτί ή φάκελο μεγαλύτερο και
    τον στείλουμε κανονικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να τους κερασουμε και μια παστα απ του Φλοκα ,αφου λεφτα μας περισσευουνε..

      Η καλυτερα ,σε τριτο κουτι μεσα στο κουτι που θα εχει το κουτι με τα παραστατικα ,να τους βαλουμε μια τουλουμπα...
      Δεν ειναι δουλεια μας να τρεχουμε για διπλα και τριπλα χαρτοκουτα ,δεν φτανει που μας βαζουν να τους πληρωσουμε κιολας απο πανω για κατι που οφειλαν να επωμιστουν το κοστος οι ιδιοι ,η λυση ειναι πολυ πιο απλη.
      Να καταργησουν απο το εκτυπωμενο εντυπο την αναγραφη του χρημστικου ποσου.
      Οχι σε δουλεια να βρισκομαστε.

      Διαγραφή
  8. Απ' ότι διαβάζω έχουμε να κάνουμε με κουτιά και με κουτούς. Κουταθήκαμε όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή