Δευτέρα 2 Μαΐου 2016

ΚΕΕΛΠΝΟ: Έρχονται κι άλλες αποκαλύψεις για το «αμαρτωλό» παρελθόν!

Δευτέρα 2 Μάιος 2016

Γράφει: Δήμητρα Ευθυμιάδου 

Νέες αποκαλύψεις για το τι συνέβαινε όλα τα προηγούμενα χρόνια στο ΚΕΕΛΠΝΟ, αναμένεται να γίνουν το επόμενο διάστημα από το ίδιο το υπουργείο Υγείας.

Γεγονός βέβαια καθόλου τυχαίο καθώς συνεχίζεται η κόντρα που έχει ανοίξει μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη και του απερχόμενου ΔΣ τουΚΕΕΛΠΝΟ.
«Παύθηκε ο Πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ Αθ.Γιαννόπουλος! Ορίσθηκε αντικαταστάτης»

Η ηγεσία του υπουργείου υγείας κατηγορεί τον απερχόμενο πρόεδρο του ΚΕΕΛΠΝΟότι δεν ανταποκρίθηκε στο έργο του, δεδομένων των σκανδάλων μέσα στοΚΕΕΛΠΝΟ, ενώ από την άλλη ο Αθανάσιος Γιαννόπουλος προτίθεται να προσφύγει στη δικαιοσύνη για την αιφνίδια αποπομπή του.

Στο πλαίσιο αυτό όμως συνεχίζεται η έρευνα στα «μαύρα ταμεία» του ΚΕΕΛΠΝΟ από το Σώμα Επιθεωρητών του Υπουργείου Υγείας (ΣΕΥΥΠ). Μάλιστα σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του HealthReport.gr στα χέρια της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας είναι έγγραφα που αποδεικνύουν σπατάλες κάθε λογής, ακόμη και προσωπικά έξοδα παλαιότερων στελεχών του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Γι’ αυτό άλλωστε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης στην επιστολή απομάκρυνσης του τέως πλέον προέδρου του ΚΕΕΛΠΝΟ Αθανάσιου Γιαννόπουλου, υποστήριξε ουσιαστικά ότι δε συνέβαλε στο έργο εκκαθάρισης του φορέα.

Το επόμενο διάστημα προκειμένου να ισχυροποιηθεί η θέση της κυβέρνησης περί αμαρτωλού ΚΕΕΛΠΝΟ, κάτι που άλλωστε κανείς δεν αρνείται, δεν αποκλείεται να δοθούν στη δημοσιότητα τα νέα στοιχεία που αποδεικνύουν την κατασπατάληση τουδημοσίου χρήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου