Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018

Οριστικοί πίνακες προσλήψεων στις ΤοΜΥ


Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΟΜΥ

Συντάκτης: Virus

Τους οριστικούς πίνακες επιλογής οικογενειακών γιατρών της υπ’ αριθμ. Γ4β/Γ.Π.οικ 45524/12-6-2108 προκήρυξης-πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη στελέχωση των Τοπικών Ομάδων Υγείας (ΤΟΜΥ), εξέδωσε το υπουργείο Υγείας.

Οι επιτυχόντες γιατροί και παιδίατροι θα πρέπει να απευθύνονται στις κατά τόπους αρμόδιες Υγειονομικές Περιφέρειες (Υ.ΠΕ) προκειμένου να ενημερώνονται για τη διαδικασία πρόσληψής τους.

«Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας και την πρόσληψη των νέων οικογενειακών γιατρών (γενικών γιατρών, παθολόγων και παιδιάτρων) θα αυξηθεί σημαντικά ο αριθμός των ΤΟΜΥ που λειτουργούν σε όλη τη χώρα, θα ενισχυθεί το ιατρικό δυναμικό του Εθνικού Συστήματος Υγείας και θα επιταχυνθούν τα βήματα υλοποίησης της μεταρρύθμισης στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας» τονίζει η Αριστοτέλους.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τους σχετικούς πίνακες

7 σχόλια:

  1. Αν παρατηρήσουμε τους καταλόγους των απορριπτέων, βλέπουμε ότι πολλοί εξ αυτών δεν έχουν αναγνώριση σπουδών ή ειδικότητας ή στερούνται αδείας ασκήσεως επαγγέλματος. Τα ερωτήματα, που προκύπτουν είναι: Ασκούσαν οι εν λόγω απορριφθέντες ελεύθερο ιατρικό επάγγελμα έως τώρα; Και αν ναι με ποια δικαιολογητικά; Μήπως και για τους προσληφθέντες πρέπει να γίνει ενδελεχής έλεγχος δικαιολογητικών; Κατ΄επέκτασιν δε μήπως οι ιατρικοί σύλλογοι πρέπει να ξεσκονίσουν τα μητρώα τους; Μήπως τα περί των καυκασίων γερόντων, που γράφουν μερικοί δεν στερούνται βάσεως; Όσοι γνωρίζουν ας μιλήσουν και οι ιατρικοί σύλλογοι ας ανασκουμπωθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξανθοκηφηνας: βρε ας δηλωσει......γιατρος καινδεν βαριεσαι! Ετσι και αλλιως τα.....ζωα τους ψηφοφορους μας θα εξεταζουν!

      Διαγραφή
  2. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΥΣ. ΕΓΙΝΕ ΧΑΜΟΣ! ΦΡΑΚΑΡΑΝ ΟΙ ΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΕΞΩ. ΟΣΟΙ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΕΙΔΑΝ! ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΤΥΧΕΡΩΝ! ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΡΩΕΙ ΑΣΤΑΚΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρπα 72 σεντς συριζογκιουφτο!
      Καρανικας

      Διαγραφή
    2. Πω πω πω , ούτε ένας δεν έμεινε έξω ! Έτρεξαν όλοι στα ΤΟΜΥ ! Ε..ας περιμένουμε την σύνταξη των τυχερών! Χαχαχαχαχαχα! Κόψ'την γιατί υπάρχει φήμη ότι κουφαίνει !

      Διαγραφή
  3. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΛΑ ΧΑΡΤΙΑ ΖΗΤΑ. ΜΕΓΑΛΗ ΓΡΑΦΙΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΕΙ. ΟΜΩΣ ΟΠΟΙ ΟΣ ΧΑΡΤΙΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ. ΟΠΟΙΟ ΧΑΡΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΙΣΕΙ ΕΞΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΜΙΛΑΝΕ. ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΣΟ ΙΔΙΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙΝ. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΙΑ ΤΣΑΜΠΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ. ΟΛΟΙ ΘΑ ΒΟΗΘΙΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΜΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή