Κυριακή 12 Μαΐου 2019

ΚΕΕΛΠΝΟ: Προσλήψεις για το προσφυγικό με ρουσφετολογικά κριτήρια! Τι καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ

HR 10 Μαΐου 2019

Για αθρόες ρουσφετολογικές προσλήψεις, που πραγματοποιούνται στο ΚΕΕΛΠΝΟ εκτός ΑΣΕΠ λόγω των προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών, καταγγέλλουν το υπ. Υγείας οι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της ΠΟΕΔΗΝ εκδόθηκαν πριν λίγες ημέρες οι προσωρινοί πίνακες για τις 1576 θέσεις εργασίας με 18μηνες Συμβάσεις Ιδιωτικού Δικαίου ορισμένου χρόνου με το πρόγραμμα PHILOS ΥΠΟΕΡΓΟ 4 για την κάλυψη των προσφυγικών αναγκών σε Υγειονομικές Μονάδες και άλλες Υπηρεσίες.

Ειδικότερα, είχαν προκηρυχθεί θέσεις για διοικητικούς υπαλλήλους, επαγγελματίες Υγείας, Πληρώματα ασθενοφόρων, Μεταφραστές κτλ. Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της προκήρυξης θέσεων για τα Κέντρα Φιλοξενίας Προσφύγων!

Τις αιτήσεις επεξεργάσθηκε Επιτροπή που ορίστηκε από την Διοίκηση του ΚΕΕΛΠΝΟ και σε θέσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που τίτλος σπουδών απαιτείται το απολυτήριο Λυκείου βαθμολόγησαν τους μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς τίτλους σπουδών που κατέθεσαν οι υποψήφιοι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης!!! Αυτό συνέβη στα Νοσοκομεία ΓΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ, ΓΝΑ ΠΑΙΔΩΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ, ΠΓΝ ΑΤΤΙΚΟ.

Σε θέσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης δεν βαθμολογούνται μεταπτυχιακοί και διδακτορικοί τίτλοι αφού ο τίτλος σπουδών που απαιτείται για την πρόσληψη είναι το Απολυτήριο Λυκείου.

Ως προσόν διορισμού οι εν λόγω υποψήφιοι κατέθεσαν το απολυτήριο Λυκείου, όμως κατέθεσαν και μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς τίτλους οι οποίοι βαθμολογήθηκαν με 400 – 200 – 100 μόρια αντίστοιχα! Πράγμα παράνομο αναφέρουν οι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ.

1 σχόλιο:

  1. Προεκλογική κοροιδία της Αριστεράς....Λες και θ'αλλάξει η μοίρα του, αν δωσεις σε καποιον χωρις προσόντα για καποιυς μήνες ενα ξεροκόμματο της φτωχολογιάς, ενα ταπεινωτικό ξεροκόμματο που δεν του φτανει ούτε για να φάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή