Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019

Διοικητές Νοσοκομείων: Αναλαμβάνουν σε πέντε μεγάλα Νοσοκομεία τα νέα στελέχη! Εκδόθηκαν τα ΦΕΚ

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Εκδόθηκαν τα ΦΕΚ για τον διορισμό των νέων Διοικητών σε πέντε μεγάλα Νοσοκομεία της Αθήνας με ημερομηνία 27 Δεκεμβρίου 2019 και έτσι ξεκινούν και αναλαμβάνουν υπηρεσία.

Ειδικότερα μετά την ανακοίνωση της νέας διορθωμένης λίστας με τα ονόματα για τους νέους διοικητές Νοσοκομείων, επισήμως αναλαμβάνουν οι Διοικήσεις στα Νοσοκομεία Ευαγγελισμός, Λαϊκό, Άγιος Σάββας, Ασκληπιείο Βούλας και Γ.Γεννηματάς. Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις αλλαγές που έγιναν στη αρχική λίστα με τους Διοικητές Νοσοκομείων: «Διοικητές Νοσοκομείων: Έξι παραιτήσεις και επτά ανακλήσεις διορισμών! Όλα τα νέα ονόματα που ανακοίνωσε το υπ.Υγείας»

Τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να εκδοθούν σε ΦΕΚ σταδιακά όλα τα ονόματα των νέων στελεχών που διορίσθηκαν από την ηγεσία του υπουργείου Υγείας, ενώ κρίθηκε σκόπιμο να προηγηθούν τα μεγάλα νοσοκομεία της Αθήνας, λόγω και των περισσότερων προβλημάτων που παρουσιάζουν.
Ποιοι αναλαμβάνουν

Ευαγγελισμός:

Στο μεγαλύτερο Νοσοκομείο της χώρας στον Ευαγγελισμό επανέρχεται επισήμως ο πρώην Διοικητής Αναστάσιος Γρηγορόπουλος ο οποίος αντικαθιστά την Παναγιώτα Μητσάκη που είχε αναλάβει επί ΣΥΡΙΖΑ τη Διοίκηση του ενοποιημένου νοσηλευτικού σχήματος «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ – ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ – ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ».

Λαϊκό Νοσοκομείο:

Αποχωρεί ο τέως πλέον Διοικητής Ηρακλής Χαρμανίδης και αναλαμβάνει ο Χρήστος Αντωνόπουλος

Άγιος Σάββας:

Με τη λήξη της θητείας του τέως Διοικητή Γεώργιου Δενδραμή καθήκοντα ανέλαβε ήδη η Όλγα Μπαλαούρα.

Ασκληπιείο Βούλας:

Και στην περίπτωση αυτή η θητεία του Διοικητή Θεόδωρου Ρούπα έληξε και αντικαθίσταται πλέον από τον Ανδρέα Πλεμμένο.

Στο Ασκληπιείο εκδόθηκε το ΦΕΚ και για τον Αναπληρωτή Διοικητή και έτσι διορίζεται ο Αιμίλιος Βουγιουκλάκης στη θέση της Κωνσταντίνας Τσαμαρίσου Ρουμπίνη η οποία αποχωρεί.

Γ.Γεννηματάς:

Στο Γενικό κρατικό Νοσοκομείο της Αθήνας Γ.Γεννηματάς ανέλαβε καθήκοντα ο Ελευθέριος Μπούλιας καθώς εδώ και καιρό είχε απομακρυνθεί από την προηγούμενη ηγεσία του υπουργείου Υγείας και η θέση παρέμενε κενή. Δείτε ΕΔΩ τι είχε συμβεί: «Αποπέμφθηκε ο Διοικητής του Νοσοκομείου «Γεννηματάς» διά χειρός Πολάκη! Όλο το παρασκήνιο»

Μέσα στις πρώτες ημέρες του νέου έτους αναμένεται να έχουν αναλάβει καθήκοντα οι Διοικητές σε ολόκληρη τη χώρα με εξαίρεση όσων η θητεία δεν έχει λήξει ακόμη. Στις περιπτώσεις αυτές αναμένεται να υπάρξει νέα προκήρυξη περίπου τον Μάρτιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου