Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2020

Έφοδος του Ρουβίκωνα στο γραφείο της Γιαμαρέλλου

 
Στο γραφείο της καθηγήτριας Λοιμωξιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, Ελένης Γιαμαρέλλου, εισέβαλαν μέλη της αναρχικής ομάδας «Ρουβίκωνας».

Σύμφωνα με ανάρτηση σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, τα μέλη του «Ρουβίκωνα» υποστηρίζουν πως η Ελένη Γιαμαρέλλου «έχει επιδείξει σθεναρά την ανευθυνότητά της απέναντι στο κοινωνικό σύνολο από τις δηλώσεις της».

Θέση για την εισβολή του «Ρουβίκωνα» πήρε και ο Βασίλης Κικίλιας.

Ο υπουργός Υγείας δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η εισβολή στο γραφείο της κας Ελένης Γιαμαρέλλου, Καθηγήτριας Παθολογίας Λοιμώξεων του ΕΚΠΑ και μέλους της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων του Υπουργείου Υγείας, δεν είναι απλώς καταδικαστέα, αλλά συνιστά μια άθλια πράξη εκφοβισμού, μια φασίζουσα συμπεριφορά.

Η κα Γιαμαρέλλου είναι μια κορυφαία επιστήμονας, η οποία μαζί με όλα τα μέλη της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων, εργάζεται καθημερινά και από την πρώτη ημέρα που ξέσπασε η πανδημία, για την αντιμετώπιση του κορονοϊού και την προστασία της δημόσιας υγείας.

Εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου και την στήριξή μου στους επιστήμονες της χώρας, στους ιατρούς και τους επαγγελματίες υγείας.

Οι θρασύδειλοι δεν μας τρομοκρατούν».

2 σχόλια:

 1. ΜΕ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ,
  ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΛΟΧΙΕΣ ΤΟΥ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ ΓΙΑΤΙ ΚΟΛΩΝΟΥΜΕ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΤΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΕΧΘΡΟ,ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ.
  ΓΙ’ AYTO OTAN O ΕΧΘΡΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΜΕ.
  ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ Η ΚΥΡΙΑ ΓΑΜΑΡΕΛΛΟΥ . ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή