Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023

Μητσοτάκης από Πάτρα: Καλύτεροι μισθοί και νέο δημόσιο ΕΣΥ

Ως προτεραιότητα έθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης τους καλύτερους μισθούς για όλους τους Έλληνες και όλες τις Ελληνίδες από την Πάτρα όπου βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Healthpharma.gr

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ζήτησε «να αυξήσουμε το ποσοστό μας στις εκλογές του Ιουνίου για να σηκώσουμε τα μανίκια για την Ελλάδα της προκοπής».

Όπως σημείωσε «ποτέ δεν έχω συναντήσει αυτό το κλίμα για τη Νέα Δημοκρατία και θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ».

Έκλεισε ένας κύκλος διχασμού

«Αυτό που πετύχαμε δεν ήταν τυχαίο ούτε αποτέλεσμα μιας πολύ καλής προεκλογικής εκστρατείας. Πιστεύω ότι ακράδαντα στην κάλπη αυτή έκλεισε ένας κύκλος διχασμού, κύκλος μαυρίλας και άνοιξε κύκλος ενότητας και αισιοδοξίας για την πατρίδα ισχυρή για την Ελλάδα που θέλουμε και μπορούμε να πετύχουμε» σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε «η δουλειά δεν έχει τελειώσει, 25 Ιουνίου το πρωί οι κάλπες θα είναι είναι άδειες και το βράδυ πρέπει να έχουν γεμίσει από εκατομμύρια ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας».

«Θέλουμε στα πανεπιστήμια να κυριαρχούν τα βιβλία και όχι οι βαριοπούλες. Θέλουμε τα πανεπιστήμια κέντρα προκοπής και όχι άντρο παρανομίας όπως θέλουν ορισμένοι» σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ειδικά για το ΕΣΥ είπε ότι «εμείς θα οικοδομήσουμε το νέο δημόσιο ΕΣΥ, θα προσλάβουμε 10.000 γιατρούς και νοσηλευτές, θα ξαναφτιάξουμε τα ΤΕΠ στα μεγάλα νοσοκομεία, θα στηρίξουμε τα κέντρα υγείας, θα δώσουμε έμφαση στην πρωτοβάθμια υγεία και στον προσωπικό γιατρό, θα συνεργαστούμε με τον ιδιωτικό τομέα όποου είναι απαραίτητο παρέχοντας δωρεάν υπηρεσίες υγείας σε όλους τους πολίτες».

Μητσοτάκης στο TikTok για την Υγεία

Νωρίτερα χθες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε σε ερωτήσεις πολιτών για το ΕΣΥ στο TikTok , λέγοντας ουσιαστικά όσα περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της ΝΔ για το θέμα της Υγείας.

Λέει ότι αναπαράγεται συνεχώς ότι η ΝΔ σκοπεύει να «ιδιωτικοποιήσει το ΕΣΥ». «Αυτό μου φαίνεται αδιανόητο», τονίζει και παραθέτει στοιχεία για τις δράσεις της κυβέρνησης σε αυτόν τον τομέα την τετραετία που πέρασε.

«Δεν θέλουμε να διαλύσουμε το ΕΣΥ, το θέλουμε καλύτερο και πιο δυνατό», καταλήγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου