Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΙΣΘ

Θεσσαλονίκη 28 Φεβρουαρίου 2013

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Πριν από 54 χρόνια στις 8/2/1959, ο Σύλλογός μας απέκτησε τα σημερινά του γραφεία (345 m2) στην Πλατεία Αριστοτέλους 4, επί προεδρίας Χρ. Γαϊταντζή. Το 1997 αγοράσθηκε μικρότερος βοηθητικός χώρος (31 m2) στον ημιόροφο της ίδια οικοδομής, επί προεδρίας Χ. Παπακωνσταντίνου.

Την Τρίτη 26/2/2013 υπογράψαμε συμβόλαιο αγοράς νέου σύγχρονου χώρου γραφείων που βρίσκεται στη γωνία των οδών Αδριανουπόλεως και Επανωμής και καταλαμβάνει όλο τον 4οόροφο της οικοδομής (385 m2) και συνοδεύεται από θέσεις στάθμευσης και άλλους χώρους. Τα νέα σύγχρονα γραφεία του Συλλόγου μας, θα στεγάσουν μετά την παράδοσή τους τις νέες υπηρεσίες του Ι.Σ.Θ (ISO, Αρχείο Ιατρονομικών Υποθέσεων, Συμβούλιο Ιατρικού Τουρισμού κλπ.) και γραφείο για την εξυπηρέτηση των συναδέλφων.

Η έδρα του Ι.Σ.Θ και οι υπηρεσίες του δεν θα μεταφερθούν από την Πλ. Αριστοτέλους. Η αγορά πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα συμφέρουσα, λόγω οικονομικής συγκυρίας τιμή και εκτιμούμε ότι μέχρι την πλήρη εξόφληση, τα αποθεματικά του Συλλόγου θα βρίσκονται στο ποσό το οποίο παραλάβαμε τον Ιούνιο του 2011, όταν ανέλαβε το σημερινό Δ.Σ.

Με την αγορά αυτή, πέραν των άλλων ωφελημάτων, αποφεύγεται και το ενδεχόμενο κουρέματος των αποθεματικών μας. Αναλυτική παρουσίαση του θέματος θα υπάρξει στο μεθεπόμενο τεύχος των Ιατρικών Θεμάτων, καθώς το επόμενο βρίσκεται ήδη στο ταχυδρομείο.

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Στο ίδιο χρονικό διάστημα ο Ι.Σ.Θ έχει επιδοτήσει τις αγωγές 550 συναδέλφων για παλαιές οφειλές, οργάνωσε επιδοτούμενα σεμινάρια κατάρτισης για 175 υπαλλήλους ιατρείων, δημιουργήθηκαν δωρεάν τμήματα Γερμανικών για νέους συναδέλφους που επιθυμούν να ειδικευθούν στη Γερμανία.

Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε στην κατεύθυνση αυτή, ώστε η συνδρομή μας να καταστεί απολύτως ανταποδοτική και οι υπηρεσίες του συλλόγου σύγχρονες.

Ιατρικός Logo
Ο Πρόεδρος                                                             Ο Γραμματέας


Dr Αθανάσιος Α. Εξαδάκτυλος                                   Νικόλαος Π. Νίτσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου