Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

ΠΑΣΙΔΙΚ: Επιστολή προς ΕΟΠΥΥ: Λάθος απεικόνιση τιμών στο e-ΔΑΠΥ

Αθήνα,28/02/2013

Προς
Πρόεδρο Ε.Ο.Π.Υ.Υ., κ. Ελ. Παπαγεωργόπουλο

Κοινοποίηση
Γεν. Δ/νση Σχεδιασμού και Ανάπτυξη Υπηρεσιών Υγείας, κ. Ι. Βαφειάδη
Δ/νση Πληροφορικής Ε.Ο.Π.Υ.Υ., κ. Γ. Αγγούρη

Θέμα: Εφαρμογή εγγράφου Ε.Ο.Π.Υ.Υ. που αφορά την εφαρμογή των διαφορετικών τιμών στο e – ΔΑΠΥ, αναλόγως του απεικονιστικού μηχανήματος που έχει ο κάθε πάροχος

Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως έχει γίνει η διόρθωση στο ηλεκτρονικό σύστημα καταχώρησης παραπεμπτικών (e – ΔΑΠΥ) που αφορά την αποζημίωση που πρέπει να αποδώσει ο Ε.Ο.Π.Υ.Υ. στους συνεργαζόμενους παρόχους, για τις παρακλινικές εξετάσεις για τις οποίες πλέον θα εφαρμόζεται ασφαλιστική τιμή.

Ωστόσο, δεν έχουν διορθωθεί ακόμη οι τιμές που αφορούν τις απεικονιστικές εξετάσεις (μαγνητικές και αξονικές τομογραφίες) ώστε να αποτυπώνονται σωστά στους συνεργαζόμενους με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. παρόχους, οι νέες ασφαλιστικές τιμές με τις διαφοροποιήσεις τους, αναλόγως του μηχανήματος που διαθέτει ο κάθε πάροχος (αριθμός τομών για τους αξονικούς τομογράφους και Tesla για τους μαγνητικούς τομογράφους), όπως σας έχουμε ενημερώσει με e-mails που σας αποστείλαμε μετά από αίτημα σας σύμφωνα και με το έγγραφο σας με αρ. πρωτοκόλλου 49976 της 05/12/2012.

Παρακαλούμε για τη γρήγορη διόρθωση των σφαλμάτων που εμφανίσθηκαν σήμερα στο ηλεκτρονικό σύστημα e – ΔΑΠΥ, έτσι ώστε τα μέλη μας να ξαναρχίσουν την καταχώρηση των παραπεμπτικών με τον σωστό τρόπο.

Ο Πρόεδρος                    Ο Γεν. Γραμματέας

Γιώργος Βουγιούκας        Ιωάννης Καραμηνάς

Ιατρός Ακτινολόγος          Βιοχημικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου