Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

ΚΟΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΑΧΑΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στα γραφεία του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αχαΐας σήμερα 27.01.2016 οι φορείς που αναφέρονται ως υπογράφοντες συνεδρίασαν με βασικό θέμα το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

Κοινή άποψη όλων είναι πως το νομοσχέδιο πρέπει να αποσυρθεί διότι διαλύει την Κοινωνική Ασφάλιση και τα κεκτημένα δικαιώματα όλου του Ελληνικού Λαού και να ξεκινήσει η συζήτηση από μηδενική βάση.

Κοινή διαπίστωση όλων πως εφαρμογή του συγκεκριμένου νομοσχεδίου, πέρα από το οικονομικό αδιέξοδο και την ανεργία, ιδιαίτερα στον ιδιωτικό τομέα, θα αυξήσει κατακόρυφα τη φοροδιαφυγή και την εισφοροδιαφυγή οδηγώντας το σύνολο της οικονομίας της χώρας σε βαθιά ύφεση.


Όλοι οι συνυπογράφοντες κλάδοι θα συμμετέχουν δυναμικά και μαζικά στην Πανελλαδική κινητοποίηση της 4ης Φλεβάρη.

Στο ζήτημα της δημιουργίας συντονιστικού οργάνου υπαλλήλων, επαγγελματιών και επιστημόνων για το νομό μας, μετά από πρόταση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αχαΐας, υπήρξε από όλους τους παρευρισκόμενους θετική αύρα και αναμένονται αποφάσεις των διοικητικών συμβουλίων τους.

Οι φορείς:

Φαρμακευτικός Σύλλογος Αχαΐας

Τ.Ε.Ε. / Τ.Δ.Ε.

Δικηγορικός Σύλλογος Πατρών

Ιατρικός Σύλλογος Πατρών

Ε.Ι.Ν.Α.

Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών (περιφερειακό τμήμα Αχαΐας – Ηλείας)

Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης Αναψυχής Πατρών

Εμπορικός Σύλλογος Ιστορικού Κέντρου Πατρών

Πανελλήνιος Κτηνιατρικός Σύλλογος

Σωματείο Ηχητικών Αχαΐας – Ηλείας

Οδοντιατρικός Σύλλογος Αχαΐας

Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Αχαΐας

Ενώ με έγγραφο χαιρετισμό τον οποίο απέστειλε, συμπαρίσταται και δηλώνει ότι θα συμμετέχει στην απεργία και η Ομοσπονδία Επαγγελματικών – Βιοτεχνικών – Εμπορικών Σωματείων Νομού Αχαΐας.

2 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΝΑ ΨΗΦΙΣΜΑ?
    ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΧΕΡΙ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ.
    ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ(ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ).
    Μαθιουδάκης Στ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΙΑ ΤΣΕΠΗ!! ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΥΡΕΤΟ ΜΑΣ!!ΑΠΟ ΤΟ 12 ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Ο ΕΟΠΥΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΣΑ ΣΚΛΑΒΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ!!ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ ΕΓΙΝΑΝ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙ..ΤΥΦΛΗ, ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΗ..ΜΕ ΑΘΩΑ ΘΥΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή